Televisie

Amusement Theater van het Sentiment De dag 7 oktober 1978 herleeft met Patty Brard en Marga Scheide, leden van de zanggroep LUV, die op deze dag hoog op de hitlijsten stond met You're the greatest lover....

Nederland 3, 20.00 uur. Zeg 'ns A, B of C Dit keer is geld het centrale thema. Manuela Kemp strijdt samen met Ali B tegen Caroline Dest (onder meer Soulvation) en Ernst Daniël Smid. Nederland 3, 20.30 uur.

Barend & Van Dorp Te gast is Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever begint aan een nieuw seizoen van zijn tv-programma.

RTL 4, 22.50 uur.

VARA Laat Een interview met comedyschrijver Haye van der Heyden. Daarnaast is er een optreden van D-men.

Nederland 3, 23.05 uur.

Praatprogramma Rondom Tien Een live debat over VUT en prepensioen tussen de babyboomgeneratie en de jongeren van nu. Met onder anderen Bram Peper, hoofdredacteur Johan Derksen van Voetbal International en CNV-voorzitter Doekle Terpstra. Nederland 1, 22.25 uur.

Documentaire Het geluk van Nederland Mama, waarom ben ik besneden? Herhaling van afgelopen zondag. Programmamaker Michael Schaap (1968) werd na een felle discussie in zijn familie besneden. Zijn moeder heeft toen een brief aan hem geschreven die de eerste aanzet vormde voor deze uitzending. Met onder anderen Nico Vissel (chirurg en voormalig joodse religieus besnijder), Abdulwahid van Bommel (imam), Ayaan Hirsi Ali (VVD-Kamerlid), Leo Mock (historicus en talmoed-deskundige), Marilyn Milos (de moeder van de anti-circumcisie-beweging in de VS), prof. dr. J. Nicolai (hoogleraar plastische chirurgie), dr. Peter Ball (die na drie jaar stretchen zichzelf een nieuwe voorhuid aanmat) en Michael Schaaps moeder.

Nederland 2, 23.59 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden