Televisie

Informatief..

Netwerk Reportage over Rita Verdonk en de officiële start van haar beweging Trots op Nederland. Wie zijn haar kiezers, wie betaalt 500 euro - het gouden arrangement - om vandaag met haar te mogen varen en dineren?

Nederland 2, 20.25 uur.

Vulkanen Zonder vulkaanuitbarstingen zou er geen leven zijn op aarde, hoe vreselijk de gevolgen ook kunnen zijn. In de BBC-reeks 10 things... aandacht voor tien zaken die niet algemeen bekend zijn over deze oerkracht.

BBC 2, 21.00 uur.

Andere tijden De Amsterdamse Wallen gaan op de schop. De gemeente is het zat de criminaliteit te moeten tolereren die volgens het stadsbestuur onlosmakelijk is verbonden met de rosse buurt. Volgens de beeldvorming was dat vroeger anders. In de jaren 60 leefden penoze, pooier en prostituee genoeglijk samen met de burgerij. Toch?

Nederland 2, 21.25 uur.

Pauw & Witteman ontvangen acteur, regisseur en artistiek leider Hans Croiset, vanwege de autobiografie Badhuisweg, waarin hij de moeizame relatie beschrijft met zijn vader Max Croiset, eveneens acteur. Ook te gast is Gordon. Hij is de presentator van het nieuwe tv-programma Singing Bee, dat morgen begint

Nederland 1, 23.00 uur.

Sport

UEFA Cup Rechtstreeks verslag van de voetbalwedstrijd tussen het Italiaanse Fiorentina en PSV.

RTL 7, 19.50 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden