Televisie

Actualiteiten..

Kop dicht, voetballen! Herhaling van de zesdelige serie waarin geprobeerd wordt probleemjongeren in Nijmegen op het rechte pad te krijgen door ze in een echt team te laten voetballen. Al snel vallen er al twee rode kaarten.

Nederland 1, 15.35 uur.

Nederland vertrekt De serie waarin bekende Nederlanders onbekende Nederlanders opzoeken tijdens hun vakantie, begint vanavond met Beau van Erven Dorens en Sylvana Simons, die respectievelijk op Ibiza en Kreta gaan kijken.

RTL 4, 20.00 uur.

Maggie`s New Life` De Engelse dramaserie rond de 39-jarige Maggie Mee, moeder van Becca en James krijgt deze zomer opnieuw een vervolg. Was Maggie in de tweede serie in de steek gelaten door haar man Phil, de komende zes weken is hij weer terug. Problemen opgelost? Nee, want de kinderen zijn pubers geworden.

Nederland 2, 22.55 uur.

Project Catwalk Fotomodel Heidi Klum begint vandaag aan het vierde seizoen van de serie waarin vijftien kledingontwerpers proberen de eerste prijs te winnen.

RTL 5, 21.25 uur.

Muziek

Holland Festival: La Pasión ségun San Marcos De Argentijnse componist Osvaldo Golijov bewerkte het kortste en waarschijnlijk oudste evangelie. Voor Golijov is Jezus, behalve Gods zoon, vooral ook mens, met de gevoelens en emoties die daarbij horen. Herhaling van gisterenavond.

Nederland 2, 14.10 uur.

Abba's all time greatest hits Terugblik op en analyse van de muziek van Abba. De commentaren worden geleverd door de bandleden zelf en door Bono en Robin Gibb. Herhaling uit 2007.

Nederland 3, 20.20 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden