Televisie

Actualiteiten Goedemorgen Nederland Het is internationale vrouwendag en Daphne Bunskoek praat daarover met vier vrouwen: minister van Vreemdelingenzaken Rita Verdonk, Opzij-hoofdredactrice Cisca Dresselhuys, programmamaakster Bridget Maasland en VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali....

Netwerk Een uitgebreid interview met de vader van een van een de slachtoffers van Dutroux: Jean Lambrecks. Eind augustus 1995 werd zijn dochter Eefje op 19-jarige leeftijd samen met haar vriendin An Marchal na een bezoek aan een hypnoseshow van magiRasti Rostelli ontvoerd. September 1996 worden de lijken van de meisjes in een loods gevonden. In een openhartig gesprek vertelt Lambrecks hoe de dood van zijn dochter zijn leven heeft veranderd en blikt hij terug op de eerste week van het Belgische monsterproces.

Nederland 1, 20.30 uur.

Praatprogramma VARA Laat Te gast is onder anderen Remco Campert, naar aanleiding van de Boekenweek. Er is aandacht voor het thema van de Boekenweek ('Gare du Nord ontmoetingen met Frankrijk') en voor het jongste boek van Campert, Een liefde in Parijs. Daarnaast is er een optreden van Trijntje Oosterhuis. Nederland 3, 23.05 uur.

Informatief Radar De Biostabil 2000 is een kaskraker. De magnetische hanger die via Tell Sell wordt verkocht zou goed zijn voor zo'n beetje alle kwalen. Radar spreekt met enkele wetenschappers en laat de hanger onderzoeken bij de TU in Delft. Met deze informatie wordt de inmiddels steenrijke Italiaanse uitvinder Santanera in het noordelijk gelegen Godlinze bezocht. Verder aandacht voor opleidingsinstituut NTI. De laatste weken kwamen er honderden klachten binnen over de vele NTI-opleidingen. Op 21 februari jl. besteedde Radar al aandacht aan de klachten over de NTI opleiding SPW 3. Uit de honderden nieuwe klachten blijkt dat het bij het NTI een administratieve chaos is. Ook bij de opleiding HBO Psychologie, waar het NTI veel reclame voor maakt, zijn veel ontevreden studenten. Nederland 2, 20.25 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden