Televisie

Actualiteiten Goedemorgen Nederland Zo'n 2,5 miljoen Nederlanders hebben last van vliegangst. Psycholoog en piloot Lucas van Gerwen promoveert donderdag 10 juni aan de Universiteit van Leiden op het hoe en waarom daarvan....

Nederland 1, 6.59 uur.

Netwerk Twee minder bekende lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen die beide in een nek aan nek race gaan voor die ene laatste zetel: Paul van Buitenen, voormalig Europees ambtenaar en klokkenluider en Sophie in 't Veld van D66. Verder een reportage over de luxe dagen van de BKR, de Beeldende Kunstenaars Regeling. De gemeente Arnhem is als van de laatste grote gemeenten bezig haar depots met BKR-kunst leeg te ruimen. Netwerk volgt kunstenaar Frits van der Horst die al zijn werk uit de Arnhemse kelders komt ophalen. Nederland 1, 20.30 uur.

Kunst TV3 Hadassah de Boer ontvangt de zanger van Van Dik Hout: Martin Buitenhuis. Afgelopen maandag verscheen hun nieuwe single Lege Handen. Oud-reclameman Rob van der Wulp heeft een gat in de markt ontdekt: hij bouwt boomhutten voor zeer vermogenden. TV3 zocht hem op. Nederland 3, 19.35 uur.

Sport NOS Studio Sportzomer Jack van Gelder ontvangt in Portugal Elly van Hulst, Willem van Kooten en Stan Valkx, die elk een band hebben met de omgeving en het land. Onder het thema Portugal, waar zitten we? praat het gezelschap over het land, over voetbal en Oranje. Nederland 2, 22.45 uur.

Praatprogramma Villa BvD Te gast zijn Rob Oudkerk, voormalig PvdA-Kamerlid en ex-wethouder Amsterdam, Monique van Vossen, spelersmakelaar en theatermaker/poppenspeler Fred Delfgaauw. Muziek van Mariza.

RTL 4, 22.30 uur.

Documentaire Een veilig nest Documentaire over een Belgisch gezin. Vier van de zeven kinderen zijn zwaar autistisch. Ondanks de vele problemen kozen de ouders welbewust voor het zelf opvoeden van hun kinderen, zonder opvoedkundigehulp van buitenaf.

Nederland 2, 19.55 uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden