Televisie

Actualiteiten..

Netwerk Ditesogo is drie jaar en lijdt aan aids. Zijn moeder brengt hem niet naar de aidskliniek maar bezoekt een plaatselijke medicijnman. Met fatale gevolgen.

Nederland 2, 20.25 uur.

Ta l k s h o w

De wereld draait door Jos de Putter praat over de biografie die hij schreef over Willem van Hanegem. En aandacht voor het eerbetoon dat Vlaamse artiesten op 14 december brengen aan Urbanus.

Nederland 3, 19.30 uur.

Pauw & Witteman Nu schuift Willem van Hanegem zelf aan vanwege de biografie over zijn loopbaan. Michiel van Erp vertelt over zijn tv-programma Welkom in Nederland.

Nederland 1, 23.00 uur.

Informatief

Noodweer Erwin Kroll belicht de vaak ingrijpende gevolgen die heftige weerssituaties kunnen hebben: van materiële schade tot ongevallen, soms zelfs met dodelijke afloop. Vandaag gaat het over mist, een van de meest verraderlijke weersverschijnselen, vooral als het plaatselijk is. Dat kan levengevaarlijk zijn, vooral op de weg.

Nederland 2, 19.55 uur.

Documentaire

Holland Doc In een ontwapenende egodocument gaat regisseur Marijn Frank op zoek naar de identiteit van haar zwijgzame vader. Door middel van gesprekken met familieleden en confronterende ontmoetingen tijdens diens terminale ziekteproces, ontstaat een pijnlijk beeld van een met een oorlogsverleden belast gezin.

Nederland 2, 22.50 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden