Televisie

Praatprogramma..

Actualiteiten

Eénvandaag Het ene na het andere schip wordt voor de kust van Somalië gekaapt, maar nog nooit werd duidelijk hoe de piraten te werk gaan. Hoe nemen ze schepen over? En hoe behandelen ze hun gijzelaars? En waarom kapen ze eigenlijk schepen? Een kijkje achter de schermen van piraterij.

Nederland 1, 18.20 uur.

Netwerk800 miljoen euro moet er bezuinigd worden op de AWBZ. Vanaf volgend jaar zijn daarom zelfstandig wonende ouderen met een licht psychosociale handicap uitgesloten van structurele begeleiding. De gemeenten moeten die zorg overnemen, maar die zijn nog niet zo ver. Verder aandacht voor het nut van een slipcursus en de start van radio Darfur.

Nederland 2,20.25 uur.

Sport

Holland Sport Kees Akerboom junior is te gast. Wilfried de Jong praat met de basketbalinternational over het geheim van de driepunter. Verder te gast Vitessekeeper Piet Velthuizen. En op de massagetafel ligt sprinter Stefan Groothuis, diemet zijnschaats zijn linker achillespees afscheurde.

Nederland 3,20.30 uur.

Amusement

Man bijt hond Portretten vanleden van de Jostiband, die al dagen met spanning toeleven naar hun concert op Sinterklaasavond.

Nederland 2,18.50 uur.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden