Televisietips zaterdag

DIT WAS HET NIEUWS / RTL 4, 22.25 UUR

Tv-producent John de Mol is een spannende gast voor Dit was het nieuws. Zeker als hij in het team van Raoul Heertje wordt geplaatst, die niet bepaald bekend staat als een groot liefhebber van de programma's die De Mol maakt. Naast De Mol schuift ook journaallezer Rik van de Westelaken aan als kandidaat.

PAU!L / NED 1, 20.25 UUR

In de tweede aflevering van Pau!l zitten musicalster Danny de Munk, zwemster Ranomi Kromowidjojo en de Amerikaanse soulzangeres Angie Stone op de paarse bank. Stone zal ook haar hit Wish I didn't miss you zingen. En dan is er de quiz waarin cabaretiers Au!-vragen stellen en het onderdeel 'Dat moet Paul doen!'

DEBAT OP 2 / NED 2, 20.25 UUR

Arie Boomsma leidt een debat over de actuele kwestie rond Mauro, de 18-jarige jongen die wordt teruggestuurd naar zijn geboorteland Angola. Vooral de positie van minister Gerd Leers en het CDA zullen onderwerp van de discussie zijn. Hoe humaan is dit alles? Uit de CDA-achterban klinken kritische geluiden.

OPIUM / NED 2, 22.35 UUR

Cornald Maas ontvangt Remco Campert, de schrijver wiens klassieker Het leven is vurrukkulluk dit jaar opnieuw is uitgegeven voor de Nederland leest-campagne. Schrijfster Christine Otten en actrice Truus te Selle bespreken de acteerkwaliteiten van Rutger Hauer, hoofdrolspeler in De Heineken ontvoering.

KASSA / NED 1, 18.55 UUR

Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds heel veel mis is bij kinderdagverblijven. De GGD heeft te weinig menskracht om alle locaties te controleren en verantwoordelijke gemeenten grijpen niet in. In Kassa vertelt minister Henk Kamp over de problemen en de oplossingen in de kinderopvang.

WIE VAN DE 3 / NED 1, 19.25 UUR

Omroep MAX heeft het klassieke familiespel uit de mottenballen gehaald, waarin drie personen beweren één en dezelfde persoon te zijn. Maar wie is nu de echte? Het panel dat daar achter moet komen bestaat uit Martine Bijl, Arjan Ederveen, Ernst Daniël Smid en Karin Bloemen. Presentatie: Ron Brandsteder.

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden