Sexbomb (2)

Terwijl de erotische gadgets in De Bijenkorf en bij de Wehkamp wegens gebrek aan belangstelling of door nieuwe preutsheid uit het assortiment verdwijnen, trek je in een heel gewone bar in Italië nog zo de Sexbomb uit de automaat....

tekst WIM DE JONG fotografie ADRIAAN VAN DER PLOEG

Weer thuis in Nederland bleek niet een van de Italiaanse hagedisjes nog tot actie te bewegen, maar lag er dus nog wel de keiharde toezegging om de lezers van deze rubriek over de toepasbaarheid van de Sexbomb te informeren. Nadat ik een half uur tegen haar aangepraat had, was mevr. De J. er ook van overtuigd dat ik deze consumenten echt niet met een smoesje van onze virtuele bedrand kon wegsturen. Alle batterijen van de Sexbombs om onverklaarbare redenen leeg? Dan haalde ik toch gewoon iets soortgelijks bij de sekssuper. Had ik hier vorige week maar niets moeten beloven.

Tijdens de rit van vijf minuten van mijn huis naar Christine le Duc zag ik allemaal onderwerpen die ik hier net zo lief had willen behandelen. Bij Deurloo’s Poedelparadijs lag in de etalage een nieuw gadget voor de aquariumhouder: het scheepsgraf van de Titanic. Ik zag ook een affiche voor een voorstelling van Daklozen on Ice, waar ik graag mijn geld aan had uitgegeven. Voorts werd ik weer aangesproken door het amaryllis-mannetje, een oude dwerg uit het Westland die deze bloembollen elk seizoen in onze wijk aan de deur komt verkopen en die altijd bij ons op de drempel dan tegelijk vraagt of hij even heel erg op onze wc mag poepen. Ik heb weleens tegen mijn vrouw gefluisterd dat ik denk dat hij zijn amaryllissen zo onderweg voortdurend bijmest. Ook een leuk consumentenstukje, niet? Vergeet nou toch die cockring!

Ik was voor het eerst bij Christine le Duc, maar ik had meteen het idee dat ik de lieve, oudere vrouw achter de kassa alles kon vragen over de Jelly Rabbit (met een door vier batterijen aangedreven ‘multi-speed mini bullet’, 29,95 euro) en zijn kleine cockring-konijnenbroertje (12,95 euro, ‘Snug Fit!’). Ze complimenteerde me ook enorm met mijn uiteindelijke keuze: precies de juiste modellen. Met een fles glijmiddel was ik klaar voor actie.

Eenmaal thuis begingen mevr. De J. en ik dus de Rotterdamse Doodzonde: wij gingen op maandagmiddag gewoon even met elkaar naar bed, terwijl de hele stad wel gewoon noest moest doorwerken.

Ik zal u de rituelen vooraf verder besparen, want u wacht natuurlijk op de testresultaten. De Snug Fit: 7,5 pnt. op het onderdeel Missionaris bij mevr. De J., 6 pnt. van mij, 4,1 pnt. in de categorie lepeltje- lepeltje bij de vrouwelijke helft van het testpaar, 3 pnt. bij de heer De J. De Jelly Rabbit: 8 om 7 op de Missonaris-barrage; 4 om 3 bij de L-L-dubbele oxer. Geen Top Gear dus, maar voor simpele Rotterdammers stiekem niet geheel on-lekker.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden