Sergio Herman

Chef-kok Sergio Herman opent met collega Nick Bril in januari een nieuw restaurant in Antwerpen. Herman staat nu nog achter de pannen in zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis, dat op 22 december sluit. Bril, die is opgeleid door Herman, is daar chef keuken.


Eind januari openen The Jane en de bijbehorende cocktailbar The Upper Room Bar hun deuren in een voormalig militair hospitaal in de Belgische stad. Herman werkt samen met ontwerper Piet Boon aan de inrichting van zijn nieuwe bedrijf.


Herman en Bril noemen hun Antwerpse zaak The Jane en willen het restaurant een 'sensuele' en internationale uitstraling geven. Hermans is ook eigenaar van Pure C, een restaurant in Cadzand, en een gastenhuis.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden