Scott hoeft nooit meer te zwoegen

Shawna en Scott zijn mooie mensen, met een lief kind, en allebei een beste baan. Maar ja, 'weinig tijd voor goede seks dus', zeggen ze in hun testimonial op de website van Slightest Touch....

Goede seks kan lang duren. Alleen dat voorspel al. 'En toch willen we van elkaar genieten.' Dat doen ze gelukkig weer sinds kort, met het hulpmiddel Slightest Touch. Het apparaat laat Shawna bij de geringste aanraking van Scott hij hoeft eigenlijk alleen nog maar geil te kijken een fantastisch orgasme beleven. En nog . . . en nog . Heerlijk voor Shawna, en hartstikke leuk voor Scott.

De Slightest Touch lijkt een simpel apparaat, maar vrouwen moeten er wel even mee leren omgaan. Een half uur voor de seks op de agenda staat, moet een sportdrank (Gatorade of AA-drink) worden ingenomen, om de zenuwbanen lekker open te gooien. Daarna moeten twee elektroden op vrouwenvingers afstand van de enkels worden bevestigd. Dan kan het apparaat, met het formaat van een walkman, aan. Beginnen op stand , en langzaam opvoeren. Als het goed is raakt het lichaam in vervoering, zonder tijdrovend voorspel.

'De Slightest Touch is geen orgasmeapparaat', waarschuwt de Amerikaanse fabrikant. 'Het brengt het lichaam slechts in een pre-orgastische toestand', waardoor het moment supr sneller daar is.

Voordelen: Scott hoeft niet meer zo te zwoegen tijdwinst! , Shawna in de zevende hemel, met bovendien grote kans op een meervoudig orgasme.

En, voegt de fabrikant er nog aan toe: 'De vrouw kan meer aandacht besteden aan het mannelijk gerief en zal dus beter in staat blijken haar relatie in stand te houden.'

In Amerika ligt de Slightest Touch in vele nachtkastjes, beweert Slightest Touch. In Europa begint het te lopen. Er zijn al vierduizend apparaten verkocht. Dat kan kloppen, want bij het kenniscentrum voor seksualiteit Rutgers Nisso kennen ze de Slightest Touch al. 'We hebben er alleen geen mening over.' Geheimzinnig.

Volgens psychologe Ellen Laan van de Universiteit van Amsterdam is de Slightest Touch niet zo mysterieus. 'De fabrikant doet een aantal claims, maar weet die op geen enkele manier te bewijzen.' De elektrode boven de enkel bevreemdt Laan, die onderzoek deed naar opwinding bij vrouwen. 'Ik zou zo'n elektrode eerder plaatsen tussen het hoofd en de genitali'

De Slightest Touch zou de geslachtsgemeenschap best kunnen verlevendigen, denkt Laan. 'Omdat een vrouw zich met zo'n apparaatje in ieder geval toestaat opgewonden te raken. En het is altijd spannend een hulpmiddel te gebruiken.' Laan zou best een serieus onderzoek naar de Slightest Touch willen zien.

Volgens de psychologe hoeft de fabrikant zich geen illusies te maken over al te grote verkoopsuccessen. Weleens een vrouw met een stapel Playgirls de Bruna zien verlaten?

Laan: 'Producten voor vrouwen die iets te maken hebben met seks lopen gewoon nooit zo.'

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2019 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden