SAIL Vandaag, Van Luizenleven Naar Luiers, Life Story

Iedere dag zet de Volkskrant de beste kijktips voor u op een rij.

Ter gelegenheid van SAIL ontvangt Art Rooijakkers in het NTR-programma SAIL Vandaag vanaf dinsdag op NPO 1 dagelijks diverse gasten uit de maritieme wereld. Beeld .
Ter gelegenheid van SAIL ontvangt Art Rooijakkers in het NTR-programma SAIL Vandaag vanaf dinsdag op NPO 1 dagelijks diverse gasten uit de maritieme wereld.Beeld .

Sail Vandaag

NPO 1, 20.30 uur

Art Rooijakkers vertelt de kijker in Sail vandaag wat de hoogtepunten van de dag zijn van de negende editie van Sail. Er is vooral veel aandacht voor de voorbereidingen op het zeilevenement. Deze uitzending is vanaf de Götheborg, een replica van een 18de-eeuws zeilschip dat in 1745 voor de Zweedse kust zonk.

Van Luizenleven Naar Luiers

NPO 3, 20.30 uur

In de tweede aflevering van dit EO-programma waarin aanstaande ouders worden gevolgd, zien we Suzanne en Moti die in verbouwstress verkeren. De kleine is er bijna, maar hun huis is nog lang niet af. Anne en Djelena mogen naar huis met hun Elyzah en worden met een groot kraamfeest verwelkomd.

Life Story

NPO 1, 21.15 uur

Sommige dieren wagen letterlijk hun leven om jongen voort te brengen. Zo gaat een bizon de confrontatie aan met een roedel wolven, die het op haar kalf heeft voorzien. Een moederschildpad heeft haar eieren hoog op het strand gelegd en moet in een race tegen het tij de veilige oceaan bereiken.

Life Story. Beeld .
Life Story.Beeld .

Argos TV-Medialogica

NPO 2, 21.15 uur

In februari 2014 wordt bekend dat Benno L. in Leiden woont, waarna woedende bewoners een jacht op de voor ontucht veroordeelde zwemleraar openen. Wat is het effect van al de media-aandacht op de resocialisatie van Benno L.? Moeten journalisten rekening houden met de heksenjacht die door hun artikelen kan ontstaan?

Herman Gaat Ver

RTL 4, 21.30 uur

Televisiekok Herman den Blijker pakt zijn koffers en helpt Nederlanders in het buitenland met hun horecazaak. Vandaag Karin en Edwin, die acht jaar geleden met Karins ouders een restaurantje begonnen in de Dordogne. Als Karins vader ernstig ziek wordt, loopt de zaak door alle problemen steeds minder goed.

Buitengewoon

EEN, 22.25 uur

Verhalenreeks over jongeren met een beperking. Vandaag: de 8-jarige Adam wordt voor vier dagen per week overgebracht naar een opvangcentrum. De slechtziende Lieze (18) is al jaren op zoek naar een baantje, maar krijgt steeds nee te horen. En ook zien we personages uit eerdere afleveringen: hoe gaat het met ze?

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden