Radio

HOE?ZO! Evelien Tonkens ruilde van de zomer haar baan als Kamerlid van Groenlinks voor die van bijzonder hoogleraar actief burgerschap aan de Universiteit van Amsterdam....

747 Live Theodor Holman ontvangt in café Desmet in Amsterdamde antropoloog Fred Lanzing, die aan de hand van hetaantekeningenboekje van zijn grootvader de wereld van het KNILbeschrijft in Soldaten van Smaragd. Een andere gast is FrederiqueSpigt. Zij vindt dat de dood van Anton Heyboer (1924 - 2005). teweinig aandacht kreeg. De (live) muziek is van hetIona-saxofoonkwartet, bijgestaan door de Senegalesepercussionist Pape Seck. Radio 747AM, 14.02 uur.747 Live TheodorHolman ontvangt in café Desmet in Amsterdam de antropoloog FredLanzing, die aan de hand van het aantekeningenboekje van zijngrootvader de wereld van het KNIL beschrijft in Soldaten vanSmaragd. Een andere gast is Frederique Spigt. Zij vindt dat dedood van Anton Heyboer (1924 - 2005). te weinig aandacht kreeg.De (live) muziek is van het Iona-saxofoonkwartet, bijgestaandoor de Senegalese percussionist Pape Seck. Radio 747AM, 14.02uur.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2019 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden