POP

Vanavond in 't Patronaat in Haarlem de Bad taste rock 'n roll revue, met 'trash-rock 'n roll, slechte worstelaars en goochelaarsacts, travestie en striptease' van In-sect, Tab Hunter, Lassie Johnson, Duro Duro en Lightning Beat Man....

De Engelse jazzdance groep Emperor's New Clothes speelt vanavond in de Arena in Amsterdam en zaterdag in 't Noorderligt in Tilburg.

de Engelse Ska-groep The Trojans is vanavond in de Melkweg in Amsterdam en zondag in de Effenaar in Eindhoven.

Saxon (hard rock) speelt vanavond in Paradiso in Amsterdam en zondag op het Big Twin-festival in Beusichem.

Vannacht in Paradiso in Amsterdam (na afloop van het Saxon-concert): VIP club, met in de bovenzaal Popcorn van dj's Eddy de Clercq en Eng-Bo Kho.

Osdorp Posse en Ouderkerk Kaffers spelen vanavond in Doornroosje in Nijmegen.

Vanavond in de Amsterdamse Mazzo Exploding plastic inevitable, met Paul Jay en Angelo.

A Guy Called Gerald en 4 Hero, zijn deze week in Nederland. Deze twee kopstukken van de Engelse jungle-scene komen niet om op te treden, maar om te dj-en. Zaterdag in Doornroosje in Nijmegen en zondag in de Melkweg in Amsterdam.

Zaterdag in de Arena in Amsterdam Mokum rocks especially for you, met de Amsterdamse groepen Farmer John, Bitchrock, Rudolph Dancer en Gisburns.

Zaterdag 9 september organiseren Nighttown in Rotterdam, Roxy in Amsterdam en Waakzaamheid in Koog aan de Zaan Divas to the Graveyard. Onder het motto Dragqueens Unite organiseren de drie clubs een protestactie tegen de commerciële uitbuitnig en mediahype van travestie: 'TV traffa's to the stake1' Met Ronald Molendijk en Michel de Heij (Nighttown), DeBruin en Erick (Roxy) en Godard en Marcello (Waakzaamheid) en optredens van The Working Girls en Jet Brandsteder.

Zaterdag in de Mazzo in Amsterdam SLAM, met dj's Cellie en gastdj Sander (Superstition).

De Amerikaanse punkgroepen Rancid en Swinging Utters geven zaterdag een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Chris Isaak geeft zondag een concert in Vredenburg in Utrecht.

Zondag in Paradiso in Amsterdam Spirit of Woodstock met dj's Gary en Rene (Dolly Rockers), live tam-tams, trommelaars, bazar, tarot, body paint en flying carpet chill out.'

De Jamaicaanse reggae-groep Culture geeft maandag een concert in Paradiso in Amsterdam. Met: Top Cat, Berris Bassa & Band en dj Daddy Dan. Op dinsdag treedt Culture op in Zalen Schaaf in Leeuwarden.

Graham Parker geeft deze week concerten in Paradiso in Amsterdam (12 september, voorprogramma: The Blue Man Can) en de Oosterpoort in Groningen (13 september).

Op 12 september in de Amsterdamse Melkweg een reggae/ragga-special met de Jamaicaanse Patra. Dj's Flash en Moortje.

Billy Bacon & The Forbidden Pigs spelen op 13 september in Atlantis in Alkmaar en 15 september in de Arena in Amsterdam.

Die Anarchistische Abendunterhaltung speelt op 14 september in Vera in Groningen.

Roof, een nieuwe groep van Phil Milton, Tom Cora, Luc Klaassen (The Ex) en Michael Vatcher, speelt op 14 september in de Effenaar in Eindhoven.

Skyclad speelt op 14 september in Atak in Enschede.

Op donderdag 14 september in Fellini in Utrecht Utrecht rules, met 16 lokale dj's onder wie Tjeerd Verbeek en dj Paradize.

Het concert van Shelter (14 september in de Melkweg in Amsterdam) is afgelast.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden