Pittige en lekker cassave, rechtstreeks uit Delhi. Of Gelderland.

Wat ze verzinnen, in de voedselindustrie! Deze week: Sriracha Cassave.

De mat-pastelkleurige zakjes worden gesierd met een sympathieke tekening van het gezicht van Han Go naast een tuktuk.

Voor mensen die graag weten waar hun eten vandaan komt, heeft Go-Tan, de Gelderse producent van Aziatisch eten, een authenticiteitsverhogend plaatje aan de verpakkingen toegevoegd: Jan Rothuiziaanse kaartjes van de lokale markt waar de ingrediënten te koop zijn.

Achterop Sriracha Cassave, van cassavewortel, rode peper en prei, staat een kaart van Bangkok. Bij Phetburi Road schrijft Go Tan-eigenaar Han Go: 'Club culture, Cool place, You do not wanna go elsewhere!' Nice to know, Go.

Op de Poppadums Origi-nals kijk je 'inside the small streets of New/Old Delhi', waar je bij Lal Kuan Bazaar Road een 'Paradise for shopping fanatics' vindt. Wie zijn zakjes bewaart, heeft geen TripAdvisor meer nodig.

Ja, bij Go-Tan, volgens het logo een 'Foodloving Asian Family', weten ze hoe ze de moderne consument moeten verleiden. De mat-pastelkleurige zakjes worden gesierd met een sympathieke tekening van het gezicht van Han Go naast een tuktuk.

Over de smaak kunnen we kort zijn: meer dan prima. De cassave is flink pittig en lekker krokant. 'Restaurantkwaliteit', zegt een panellid. De papadum smaakt zoals-ie hoort, als knisperend, flinterdun papier dat op je tong breekt, met een vleugje kikkererwt. Rechtstreeks uit Delhi. Of Gelderland.

Cijfer: 8

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden