Pas verschenen

Bioloog Maarten Olthof en arts Harry Palsma stelden het Handboek gezond reizen in risicogebieden samen. Over risico's en ziektepreventies in landen waar de hygiënische omstandigheden niet optimaal zijn....

Arnold Schaper schreef in de serie Reishandboeken van Elmar het deel Italië Emilia-Romagna (euro 13,50), Paul de Waard nam Bulgarije voor zijn rekening (euro 18,50).

Door de ANWB uitgegeven: Fietsatlas Nederland, schaal 1:75.000, met 220 uitneembare kaarten, alle bewegwijzerde fietsroutes en knooppunten en vier meeneemboekjes met bezienswaardigheden. Prijs euro 39,95.

Gratis verkrijgbaar bij de grote VVV-kantoren, ANWB en diverse bibliotheken: 365 tips voor een dagje Amsterdam 2003. Het is een kleurrijke kalender met voor iedere dag een tip op allerlei gebied. Meer info op 0900-400.40.40.

Ruim vierhonderd adressen telt de Capitool Reisgids De Mooiste Campings van Nederland. Trefwoorden voor die campings zijn natuur, rust, ruimte en avontuur. Ingedeeld per provincie, met foto's. Uitgever is Unieboek; prijs euro 19,90.

De ANWB brengt nieuwe wegenatlassen van Duitsland en Italië op de markt. De schaal is grotendeels 1:300.000, die van de stadsplattegronden 1:15.000. Tevens bevatten beide atlassen ook detailkaarten van grote agglomeraties. Per deel euro 10,95.

Voor francofielen is het nuttig te weten dat schooldirecteur Hilbert Benjamins uit Heerde met de vut is. Hij heeft sinds september tijd om zijn Vakantie Route Wijzer Frankrijk te actualiseren. De A4-sets beschrijven voor caravanners snelle of juist rustige wegen naar 35 streken en daarnaast informatie over het gebied. De prijs per deel is euro 8,50, te bestellen per email,

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden