Ook dit weekend

VVV 's-Hertogenbosch organiseert op 11 en 12 juni een themawande-ling tijdens Jazz in Duketown. De stadswandeling duurt een uur, start om 4 uur op de Parade en kost € 9,90 per persoon. Er worden podia bezocht waarover de stadsgids wetenswaardigheden zal vertellen. Aanmelden: info@regio-vvv.nl, 0900-1122334.

Op 12 en 13 juni zijn op het Muiderslot demonstraties en workshops van middeleeuwse krijgskunst. Hoogtepunt zijn de kinderveldslagen, waarbij kinderen het mogen opnemen tegen de aanwezige ridders. Er is ook een valkenier. 's Middags van 13.00-17.00 uur. www.muiderslot.nl.

De Helderse vallei bij Den Helder is een jaar open, en dat wordt gevierd. Op Tweede Pinksterdag zijn er verschillende festiviteiten van 10-16.30 uur in het bezoekerscentrum en de kinderboerderij. Toegang gratis. Jan Verfailleweg 9-11, Den Helder. Meer informatie: www.deheldersevallei.nl of bel 0223 - 61 25 55.

Dit weekend is in Dordrecht het Wantij-muziekfestival. Zaterdag is er popmuziek, zondag wereldmuziek. Ook is er sport, spel, dans en markt in het Rainbowpark (directe busverbinding vanaf CS) Dagelijks vanaf 13.00 uur. www.wantijfestival.nl.

undefined

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden