Nieuw: Mijn leven als hockeyman

Het formidabele programma Mijn leven als voetbalvrouw van SBS 6, waarin Nada van Nie diepgravende gesprekken voert met voetbalvrouwen, is na twee afleveringen al een geweldig succes....

Daarom is door Het Nieuwe Schavot een aantal programmaformats ontwikkeld dat hierop inspeelt. In de eerste plaats moeten ook andere sportvrouwen mannen aan de orde komen.

Dus van Mijn leven als schaatsvrouwen Mijn leven als dartsvrouw tot Mijn leven als hardloopvrouw. Wat voetbalvrouwen betreft is verdere specificatie aantrekkelijk:

Mijn leven als laatste man-vrouw, Mijn leven als hangendespits-vrouw of Mijn leven als matennaaiers-vrouw.

Wat betreft de mannen ziet HNS grote mogelijkheden in Mijn leven als zwemman, Mijn leven als hockeyman en Mijn leven als Annamarie Thomas-man. Maar het hoeft natuurlijk niet bij offici partners te blijven. Ook Mijn leven als voetbalminnares en Mijn leven als schaatsgroupie geven ongetwijfeld mooie inkijkjes in de altijd boeiende wereld van de topsport.

HNS werkt nog aan de volgende formats: Mijn leven als kogelstootbuurvrouw, Mijn leven als boksbakker, Mijn leven als hoogspringhulpverlener, Mijn leven als golfkapper, Mijn leven als tenniskamerplant, Mijn leven als Jack van Gelder-vloermat en Mijn leven als wielrenhond.

Alle ideezijn gedeponeerd. Gei¿nteresseerde programmamakers kunnen zich melden bij HNS.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden