NEW YORK

Rrose is a Rrose is a Rrose, is een fototentoonstelling in het Guggenheim Museum (1071 Fifth Avenue, t.h.v. 89th Street), met werk van onder anderen Cecil Beaton, Brassaï, Marcel Duchamps en Man Ray....

Henry Darger: The Unreality of Being is een overzichtsexpositie van de Amerikaanse kunstenaar. Tot en met 27 april in het Museum of American Folk Art (2 Lincoln Square, t.h.v. 65th Street).

Milton Avery, Janet Fish en Lilla Cabot Perry zijn enkele van de elf kunstenaars wier werk is tentoongesteld in de National Academy of Design (1083 Fifth Avenue, t.h.v. 89th Street). A Century of MacDowell Colony Artists, tot en met 22 maart.

Charles Atlas: The Hanged One is een video-installatie die tot en met 9 maart in het Whitney Museum of American Art (948 Madison Avenue, t.h.v. 75th Street) is te bezichtigen.

Beelden van eigentijdse cultuur zijn gevangen in de fototentoonstelling Romare Bearden in Black-and-White: Photomontage Projections, 1964. Tot en met 20 maart in het Whitney Museum of American Arts, Philip Morris (120 Park Avenue, t.h.v. 42nd Street).

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden