MUZIEKTHEATER

Orpheus en de Hellehond van de Hades (7+) door Frank Groothof. Het beroemde verhaal van Orpheus en zijn verloren geliefde....

Oblomov (8+) door Het Filiaal. Regie: Monique Corvers. Muziektheaterover een kind dat niet op wil staan. Hoe ziet de wereld eruit als je in bedblijft dromen? Zondag in de Agnietenhof, Tiel.

Pietje Bell musical over de kwajongensstreken van het Rotterdamseschoffie. Met o.a. Johnny Kraaijkamp, Brigitte Nijman en Kiki Classen. Vanavond in Etten-Leur (De Nobelaer), 10 en 11 december in Den Helder (DeKampanje).

Annie (6+) door VenV Entertainment. Lekker ouderwetse musical, grootsopgezet, over het weesmeisje dat een rijke beschermer vindt. Vrijdag,zaterdag en zondag in Eindhoven (Stadsschouwburg); dinsdag en woensdag inVenray (Schouwburg).

Ikie hoort alles (3+) door de Tafel van Vijf. Tekst en spel: Herman vanBaar. Muziektheater over een jongetje dat alles hoort, maar er niet overpraat. Zondag in het Witte Theater, IJmuiden.

De boevenkoning door Xynix opera. Muziektheater van Ad de Bont en FonsMerkies over een koning die jaagt op alles wat goud is. Zondag laatstevoorstelling in de Rotterdamse Schouwburg.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden