MUZIEKTHEATER

Lisa en de Gestolen Winter (4+) is een muzikaal sprookje van Wijnand Stomp. Over het gestolen koffertje van Meneer Winter....

Orpheus en de Hellehond van de Hades (7+) door Frank Groothof. Hetberoemde verhaal van Orpheus en zijn verloren geliefde, waarin Groothofexperimenteert met de tango. Vrijdag in Het Park, Hoorn; zaterdag en zondagin De Purmaryn, Purmerend.

Pietje Bell musical over de kwajongensstreken van het Rotterdamseschoffie. Met o.a. Johnny Kraaijkamp, Brigitte Nijman en Kiki Classen.Vanavond t/m 26 december in De Meervaart, Amsterdam, 28 t/m 30 december inTilburg (Schouwburg).

Annie (6+) door VenV Entertainment. Lekker ouderwetse musical, grootsopgezet, over het weesmeisje dat een rijke beschermer vindt. Vanavond,vrijdag, zaterdag en maandag in Orpheus, Apeldoorn; dinsdag en woensdag inGouda (Schouwburg), 3 t/m 8 januari in Rotterdam (Luxor).

Sesamstraat (2+), met Bert, Ernie, Koekiemonster, Pino en alle anderen.Het wordt een grote muzikale bende, in het Luxor Theater, vandaag t/m 26december.

Ikie hoort alles (3+) door de Tafel van Vijf. Tekst en spel: Herman vanBaar. Muziektheater over een jongetje dat alles hoort, maar er niet overpraat. Dinsdag in het Grand Theatre, Groningen.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden