Louis van Gaal is een lekkere kerel en hij gaat trouwen!

Charles Bromet en Willem Vissers

Een grote foto van Louis van Gaal en zijn vriendin Truus Opmeer op pagina Privé van De Telegraaf, daar kan ik enorm van genieten.

Louis en Truus zijn een glamourpaar geworden, net zoals bijvoorbeeld Jort en Georgina. Over hen staat op dezelfde pagina een veel kleiner bericht dan over Louis en Truus.

Georgina is de afgelopen week meerdere malen zoenend betrapt met een andere man. Dit is niet heel raar, aldus de krant, want ze heeft met Jort een ‘vrije relatie'.

Maar hét nieuws van de dag gaat volgens De Telegraaf over de trainer van AZ en zijn vriendin. Louis van Gaal gaat trouwen op zijn eigen verjaardag: 08-08-08. Alsof dit nog niet genoeg is, zullen ze elkaar het jawoord geven in het zonnige Portugal.

Op de kleinschalige viering aan de Algarve zal een groot feest volgen in Noordwijk. Om niets aan het toeval over te laten, heeft Truus onlangs mogelijke trouwlocaties geïnspecteerd.

Over haar toekomstige man zegt ze tegen ‘Privé-reporter' Vanessa Bontje: ‘Louis is een lekkere kerel. Eerlijk, doodgoed en heel sociaal. Alleen kan hij zichzelf niet goed verkopen. Ik denk weleens: waarom doe je dat nou zo? Maar tegelijkertijd is het die onhandigheid waar ik zo van hou.'

Dat bestond vroeger niet, dat de toekomstige vrouw van een voetbaltrainer op pagina Privé van De Telegraaf uitgebreid aan het woord komt.

Onze voetballers en onze trainers duiken tegenwoordig regelmatig op in RTL Boulevard en Shownieuws van SBS. Dit duidt erop dat het voetbal steeds meer deel is gaan uitmaken van de entertainmentindustrie.

De vraag is of dit erg is. Ik vind van niet. Maar ik lees het dan ook graag, dat Louis van Gaal volgens zijn toekomstige vrouw een lekkere kerel is en dat hij op 08-08-08 in Portugal gaat trouwen.

(Kijk hier naar Truus en Louis én Matthijs!)

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden