LAATSTE KANS

'Kunst moet/moet kunst' is een tentoonstelling met kunstaankopen van de Provincie Gelderland. In het Van Reekum Museum, tot en met 20 oktober....

Apeldoorn

Baarn

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers exposeert in het mooie park van Kasteel Groeneveld. Zeventien beeldhouwers geven een interpretatie van 'reizen in de tijd'. Tot en met 21 oktober.

Den Haag

De expositie Van Monet tot Matisse, met topstukken uit het Poesjkin, in het Gemeentemuseum duurt nog t/m 27 oktober.

Kortenhoef

Voor de tiende keer organiseert de Stichting Collage in het oude kerkje een tentoonstelling voor blinden en slechtzienden. Negentien kunstenaars reageerden op het thema 'Verdwenen geuren en geluiden als associatieve dragers van herinnering'. Tot en met 19 oktober.

Rotterdam

Toine Horvers toont tot en met 19 oktober in Lantaren/Venster 'Registraties': een performance in vier delen op het grensgebied van muziek en beeldende kunst.

In Museum Boijmans Van Beuningen Tiepolo in Holland: ruim zestig tekeningen, bijna zestig etsen en een tiental schilderijen van de hand van Giambattista Tiepolo of van die van zijn zoon Domenico; één is van zijn zoon Lorenzo. Tot en met 20 oktober.

Utrecht

In het Nederlands Spoorwegmuseum een overzicht van 50 jaar stationsreclame: ruim honderd posters op A0 formaat, dat gebruikelijk was in de na-oorlogse periode. Tot en met zondag.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden