Kokkerellen met Theo

Deze week moesten we tegen Turkije. Helaas begon ik op de bank (onterecht, ik was speciaal een middagje gestopt met roken), maar het had ook voordelen. Zodoende kon ik bij de Turkse bank informeren hoe het ervoor staat in Turkije qua de kokkerellerij. De Turkse reserves waren het er over eens dat je het best een broodje kebab kunt nemen. De snack waarvoor ik een transfer naar Turkije overweeg! Niets lekkerder dan kebab, al zet het wel aan. Dus deze week gaan we fijn een broodje kebab kokkerellen. Ga naar de dichtstbijzijnde kebabzaak. Bestel zoveel broodjes döner kebab als er gasten zijn. Plus een paar extra. Hou de broodjes thuis evt. warm op de cv. Heerlijk met patat erbij. Open een paar koude blikjes bier, en smullen maar!

INGREDIËNTEN


Zoveel broodjes kebab als er gasten zijn


Patat met mayo


Extra knoflooksaus


Extra sambal


1 à 6 blikjes bier uit de koelkast


Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden