Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, Danni Lowinski, De schuur van Scheire Eén

Iedere dag zet de Volkskrant de beste kijktips voor u op een rij. 

Lydia is de vrouw van big Jake, de manager van Barbie. Zij ruilt een week van partner met kunstenares Adelheid Roosen in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Beeld RTL
Lydia is de vrouw van big Jake, de manager van Barbie. Zij ruilt een week van partner met kunstenares Adelheid Roosen in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS.Beeld RTL

Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS

RTL 4, 20.30 uur

Barbie's manager Jake Hampel en zijn vrouw Lydia ruilen niet met uitgerangeerde showbizztypes, maar met acteur Titus Muizelaar en theatermaker Adelheid Roosen. Uiteraard is ook dit keer het contrast tussen de twee levens groot. Lydia is gewend alles in huis te doen, terwijl Adelheid gesteld is op haar vrijheid.

Danni Lowinski

SBS 6, 20.30 uur

In deze laatste aflevering neemt Danni's vader Piotr (Michiel Romeyn) een vrouw mee naar huis. Ze is meteen van plan te blijven, tot ongenoegen van Danni. Gelukkig kan de advocate haar zinnen verzetten als een jongen haar hulp inroept. Hij wordt beschuldigd van stalking, maar zegt onschuldig te zijn.

De schuur van Scheire

Eén, 21.10 uur

In dit wetenschapsprogramma belicht Lieven Scheire technologie die we dagelijks gebruiken, zonder dat we erbij stilstaan. Vanavond test hij trucjes om het signaal van draadloos internet te versterken. En iets heel anders: de weerbaarheid van paaseieren. Centrale gast: televisiemaker Tom Lenaerts.

Ali B op volle toeren

NPO 3, 21.20 uur

Stiekem gedanst, de kraker uit 1983 van Erik Mesies Toontje Lager, mag wel eens vernieuwd worden en dat gaat rapper Bokoesam samen met Ali B doen. Erik Mesie transformeert vice versa een nummer van Bokoesam. Er blijkt een filosofische laag in Stiekem gedanst te zitten, als we Bokoesam moeten geloven.

Deelnemers tijdens de perspresentatie voor het derde seizoen van het programma Ali B Op Volle Toeren. Beeld anp
Deelnemers tijdens de perspresentatie voor het derde seizoen van het programma Ali B Op Volle Toeren.Beeld anp

The Billion Dollar Chicken Shop

BBC 1, 22.00 uur

Marketingexpert Meghan probeert het imago van KFC te veranderen door gezonde producten op het menu van de kipfastfoodketen te zetten. Ondertussen wordt ook een filiaal in Manchester gevolgd: zes maanden na de opening wordt er nog steeds niet genoeg winst gemaakt.

2Doc: Art and Craft

NPO 2, 23.00 uur

Mark Landis maakt al meer dan dertig jaar vervalsingen van kunstwerken van grote meesters. Hij doet zich voor als filantroop en geeft de werken aan musea, als ware het originelen. Matthew Leininger is jaren geleden bedrogen door Landis en besloot hem te volgen - en zodoende te ontmaskeren.

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden