Jong

T H E AT E R Het neefje van de tovenaar (8+) door meesterverteller Walter Roozendaal is een vertelvoorstelling over Digory die met buurmeisje Polly op ontdekkingstocht gaat in het grote huis....

MUZIEK Nijntje het concert, ter ere van de vijftigste verjaardag van Nijntje m. m. v. het Metropole Orkest o. l. v. Dick Bakker met liedteksten van Ivo de Wijs. Op zondag om 13.30u in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

TENTOONSTELLINGEN Jongensdromen in Meccano kijken en bouwen met strips, bouten en moeren van Meccano in het Speelgoedmuseum, t/m 29 januari 2006 in het Speelgoedmuseum in Deventer. Tel 0570-69 3786/83 of mail:

info@ deventermusea. nl.

In Mokum staat een huis (8-12 jr.) over de levende joodse cultuur, opgebouwd als een huis. In alle kamers is iets te doen: Hebreeuwse letters leren schrijven, matzes bakken en naar muziek en verhalen luisteren, t/m 2 oktober in het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Tel. 020-5310380 (w w w. j h m . n l ) .

De Omweg (4-14 jr.) over wat je kunt beleven als je een omweg neemt. Kunstenaars tonen hun fascinatie voor plekken, onderweg zijn en manieren waarop je je kunt verplaatsen. Workshops op woensdag en in het weekend, t/m 4 september in Villa Zebra in Rotterdam (Kop van Zuid). Tel. 010-2411717 (www. villazebra. nl).

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden