Jong

DANS Nkululeko (8+) door Via Katlehong Dance uit Zuid-Afrika is een mix van energieke, humoristische en virtuoze dans. Veel Pantsula en andere neotraditionele Afrikaanse dansen, zoals Gumboots, Steps en Tap....

T H E AT E R Karavaan, het reizende theaterfestival van Noord-Holland, t/m 14 augustus. Met o. a. Radio Amigu (6+) van Kalebas producties vanavond (première) t/m 17 juli in Hoorn en 20, 21 en 23 juli in Petten (ECN Terrein); Circus Ronaldo (7+) t/m 12 augustus in Schagen; Serenade (8+) door Elshout/Händeler op 20, 21, 23 en 24 juli in Petten. Tel. 023-5319139.

Meer info en volledige programma:

w w w. k a r a v a a n . n l .

Kinderparade, op het terrein van de Parade elke middag vanaf drie uur. Met voorstellingen van onder meer Buuf die op vreemde wijze midden in het Wilde Westen belanden; In Duplo (3+) waarin de tweelingzussen Cassie en Pollie verdwalen in een enorm bos van honderden buizen; Klaarwakker. Als de leeuwen brullen, een feestje met muziek, dans, circus en cabaret; Carmen vertelt het oude verhaal van het Spaanse zigeunermeisje Carmen; Madame Baba danst haar buik achterna, mooi verhalen van de buikdanseres. De Parade staat vanaf vrijdag t/m 24 juli in Utrecht (Park Nieuweroord) en van 29 juli t/m 14 augustus in Amsterdam (Martin Luther King Park) (www. deparade. nl).

Radio Amigu door Kalebas Produkties met Wijnand Stomp als Tante Jewel

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden