Jong: THEATER

Katharina Katharina in het Ganzenbord (8+) is een bijzondere familievoorstelling van Artemis. Op een enorm speelvlak komt een meisje terecht in een levend ganzenbordspel....

Paardenbrokken (9+) door Stella Den Haag. Tekst: Marije Gubbels. Regie: Arjo Viet. Een voorstelling over mens en paard en alles wat daartussen zit. Zaterdag en zondag in Stellatheater in Den Haag.

De Verwende God (4+) van Peter Zegveld. Met slapstick, animatie en poppen wordt het verhaal verteld van een klein meisje dat ten koste van alles de baas wil zijn. Zondag in De Brakke Grond in Amsterdam, woensdag in het Kruithuis in Groningen.

Vlinderen (4+) van Het Laagland. Bewerking en regie: Silvia Andringa. Hoe laat je een boom zingen of een vogel appels leggen? Zondag in het Chassé Theater in Breda, woensdag in Theater de Vest in Alkmaar.

Ik teken wat ik wil (4+) door Speeltheater Edam. Regie: Onny Huisink. Een meisje beleeft de dolste avonturen terwijl ze bladert in een reusachtig prentenboek. Vrijdag en zaterdag in Speeltheater in Edam, zondag in De Regentes in Den Haag.

The Stones (12+) door Muztheater. Het waargebeurde verhaal van twee jongens die stenen gooiden naar auto's op de snelweg en vooral van hun rechtsgang daarna. Zaterdag in het Zaantheater in Zaandam.

De Robin Hood van Algerije (6+) door Hakim. Hoe zou het zijn om de filmheld te ontmoeten uit Hakims jeugd? Zondag in 't Speelhuis in Helmond, maandag in Theater de Veste in Delft.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden