Column

Jennifer Aniston's Thanksgiving-verrassing en Brooklyn Beckham is weinig inspirerend

Over de Thanksgiving-gasten van Jennifer Aniston en de inspiratie van Brooklyn Beckingham.

Dat Brooklyn Beckham's selfies en foto's van skateboardende jongeren zijn generatiegenoten inspireren is toch wel zorgelijk. Beeld epa

Kalkoen

In sommige celebrityrelaties wordt constant gewroet door de pers, in de hoop er een diepe, duistere crisissituatie aan te treffen. Dat lot treft bepaalde beroemdheden; ze doen zelf misschien helemaal niet onaardig tegen elkaar, maar iedereen heeft constant het vermoeden dat hun huwelijk of verkering elk moment aan diggelen kan vallen.

Dat geldt ook voor de relatie van Jennifer Aniston en Justin Theroux; er gaat geen week voorbij of Amerikaanse roddelbladen vinden dat ze niet genoeg samen op rode lopers gezien worden, dat Jennifer er verdrietig/relatiemoe uitziet of dat het stel niet genoeg opschiet op het babymaakfront.

Misschien was het daarom dat Aniston afgelopen week een schattig relatieverhaal vertelde in de talkshow van Ellen Degeneres. Haar man Justin zat tijdens Thanksgiving vast in Duitsland, vertelde ze, en kon daarom niet bij het diner zijn. Haar gasten vonden dat jammer, en zij ook, maar toen het tijd was voor de kalkoen, werd die ineens de eetkamer binnengedragen door Justin zelve! Nou ja, gekkigheid. En een bewijs: goede relatie. Leuke relatie. Lekker elkaar blijven verrassen.

Al blijft de lezer wel met vraagtekens achter: wie had anders die kalkoen naar binnen gebracht? Wacht Jennifer Aniston bij etentjes in haar eigen huis gewoon af wie er binnenkomt met het hoofdgerecht? Waar zat Justin al die tijd verstopt? Van die vragen.

Daarna gingen Ellen en Jennifer nog yoga doen in grote opblaassumoworstelpakken. Dat filmpje kunt u nog bekijken. (Of, als u zwaar ontroerd wilt raken, het filmpje van vorige week, waarin Barack Obama de Medal of Freedom aan Ellen geeft. Maar dat filmpje moet u alleen bekijken als u psychisch erg stabiel bent.)

Afgietsel

Kinderen van sterren hebben twee opties in het leven: of ze worden boze wezens die hun ouders - waarschijnlijk terecht - van alles verwijten (voorbeeld: Rocco, de zoon van Madonna en Guy Ritchie). Of ze worden net zo succesvol als hun beroemde ouders. Voorbeeld: Brooklyn Beckham, zoon van David en Victoria Beckham.

Brooklyn is druk met fotografie en Instagram, alwaar hij 8,8 miljoen volgers heeft. En tuurlijk, zoals een wijs man ooit zei: 'Beroemd zijn op Instagram is net zoiets als rijk zijn bij Monopoly', maar voor Brooklyn geldt dat hij ook zonder dat hele Insta wel beroemd was geweest. Want hij is een Beckham!

Een serieuze uitgeverij, Penguin, gaat komend jaar mei een boek met driehonderd foto's van én door Brooklyn uitgeven dat, en dit vinden we ook lekker megalomaan, als titel What I See zal dragen.

De directeur van Penguin liet gisteren weten: 'Brooklyn Beckhams beelden inspireren een generatie over de hele wereld.' Jeetje mineetje! Even gauw naar Instagram om te kijken wat voor beelden die generatie over de hele wereld dan inspireren.

Nou, dat zijn beelden van skateboardende jongens, serieuze selfies, kiekjes van Brooklyns moeder (van wie Brooklyn een afgietsel is, qua immer glimlachloze blik), nog meer skateboardende jongens, nog meer selfies en foto's van een fotocamera waarop op het schermpje dan weer een selfie te zien is.

We willen niet flauw doen over Brooklyns generatie, maar het is toch wel zorgelijk dat ze dat inspirerend vinden.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2019 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden