Integriteit

In het artikel 'Verstoord paradijs' doet de Volkskrant (16 oktober) verslag van de bouwwerkzaamheden in Assendelft die onze werkmaatschappij Bam Wilma bv uitvoert in opdracht van Progis....

Rijswijk Drs A.C. Pronk (Directeur Public RelationsKoninklijke BAM Groep nv)

In de berichtgeving is een hoofdrol weggelegd voor onze uitvoerder, de heer Koopman. Hij zou - zo stelt het artikel - bewoners ontmoedigen te klagen door bij klagers de isolatiewerkzaamheden te stoppen of moedwillig te vertragen. Het spijt ons bijzonder dat uw redacteuren niet hebben geverifieerd of deze ernstige beschuldigingen aan het adres van onze uitvoerder en onze organisatie op waarheid (kunnen) berusten.

Wij wijzen u erop dat uitsluitend onze opdrachtgever bepaalt welke werkzaamheden op welk tijdstip worden uitgevoerd. Het is niet aan onze medewerkers (ook niet aan de heer Koopman) om dat te bepalen. De verwijten missen derhalve elke grond.

Het isolatieproject waarover uw krant heeft bericht en waarbij onze onderneming nauw is betrokken, is vanwege de complexiteit moeizaam op gang gekomen. Wij begrijpen dat bewoners daarover hun terechte ongenoegen wensen te uiten. Wij wensen echter publiekelijk afstand te nemen van die uitspraken, die de integriteit van de heer Koopman en zijn medewerkers in twijfel trekken.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden