In het Paleis

In opdracht van Hare Majesteit De Koningin heeft de grootmeester de eer u uit te nodigen voor Het Koninginnedagconcert op Paleis Noordeinde te 's Gravenhage....

De koningin stond met haar zus, haar jongste zoon Constantijn, Willem-Alexander en Mma voor de deur om de gasten persoonlijk te verwelkomen. Een monarchist ben ik niet, maar als ik moet kiezen tussen de gekozen minister-president Jan Peter Balkenende en de koningin, zou ik honderd keer eerder voor de vorstin kiezen.

En als ik moet kiezen tussen de liberale VVD-fractievoorzitter Van Aartsen en de koningin, zou ik duizend keer eerder voor de koningin kiezen. Ik zou nooit een glaasje thee met Jan Peter Balkenende kunnen drinken. Met Van Aartsen dan? Oh, nee, helemaal niet, hij stinkt naar de islam, hij zoekt samen met Hirshi Ali naar dode ratten in het vuil en de rotzooi van de islam. Als je kiest, moet je voor iemand kiezen die iets te vertellen heeft.

'En met u', zei ik tegen de koningin, 'en hoe gaat het met uw kleindochtertje?', glipte uit mijn mond. Misschien had ik prinses Amalia moeten zeggen. 'O, goed, ze eet goed, beweegt goed, en ze is gezond. Wat wil je nog meer?' zei ze en ging verder over haar kleinzoontje: 'Hij is zo lief, zo rustig, dat het me ongerust maakt. Mag een kind zo lief zijn? Is dat normaal? Echt, ik maak me er zorgen over.'

Normaal als de koningin een concert bijwoont, komt ze als laatste binnen en staat het publiek voor haar op. Maar dit keer had ze het zo geregeld dat de gasten (veel prominente immigranten) niet voor haar op hoefden te staan. Ze stond naast en tussen hen.

Een monarchist ben ik niet, maar in deze moeilijke tijden waarin Jan Peter Balkenende en de VVD de immigranten vernederen en slaan, kies ik voor de persoon van de koningin. In tegenstelling tot de minister-president, steekt zij haar hand royaal uit naar de immigranten.

Een paar weken geleden gingen Willem-Alexander en Mma naar Turkije, naar de dorpen waar de Turkse gastarbeiders vandaan kwamen. Het was een mooi gebaar naar de immigranten in dit land. Nu zongen de zangers hardop Arabische poe voor haar en de Arabische muziek klonk door de gangen van Paleis Noordeinde. Het is goed wat de koningin doet, het brengt gezondheid voor haar kleinkinderen en het land.

Immigrant! Je hebt niet voor niets je huis verlaten, je kwam om te veranderen. Daarom moet je tien keer harder werken dan de oorspronkelijke Nederlanders. Een paar onnozele figuren van de VVD zijn te klein om je tegen te kunnen houden. De geschiedenis kent altijd zulke gezichten.

Studeer hard immigrant! Haal stevige papieren! Ga de VVD binnen, de partij is krakkemikkig geworden, neem de leiding in handen! Blijf jezelf! Wees eerlijk! Het land heeft je nodig. Werk met al je kracht! Neem dan de macht over! Nepbestuurders als Van Aartsen zullen verdwijnen. Wie overblijft ben jij en de koningin.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@volkskrant.nl.