Herkenbare honger naar verwondering

Ik was (ben) fan van Fens. Zijn belangstelling voor literatuur en (vooral oude) kunst komt overeen met die van mij....

Ook ben ik erg geschrokken van het overlijden van Adriaan Jaeggi, ik had al een tijdje zijn site niet meer bezocht, maar las het in de column van Ronald Giphart. Moge ook Jaeggi rusten in vrede. Martin Bril wil ik van harte beterschap wensen. En dank voor zijn gedicht voor Kees Fens.

Ans Schoorlemmer, Hensbroek

Hemel
Ik heb de stukjes van meneer Fens altijd gelezen. En als er een hemel is, zal hij die enorm verrijken met zijn literaire kennis.

Hemel
Koos Schouten, Amsterdam

Bril
Geachte redactie. Hulde aan Martin Bril, die gezien zijn omstandigheden, een prachtig gedicht heeft opgedragen aan Kees Fens.

Bril
Cees Peper, Haarlem

Juweeltjes
Wat een gemis, Kees Fens overleden, Martin Bril ziek en Adriaan Jaeggi dood. Ik zoek troost bij verzamelde recepten. Sylvia Witteman, Onno Kleyn en Adriaan Jaeggi hebben voor menige heerlijke maaltijd gezorgd. Adriaan miste ik erg toen hij als Volkskok niet meer meedeed.

Juweeltjes
Bij het lezen van die oude recepten valt het op welke juweeltjes werden en worden geschreven. Koester de Volkskoks, zeker diegenen die zo briljant de pen kunnen hanteren. Gun ze de ruimte. Het is dubbel genieten.

Juweeltjes
Felicie van den Hoek, Den Haag

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden