GEACHTE REDACTIE

In de Volkskrant van 9 februari verwijt Wallage de VVD op een 'goedkope' manier met de veiligheid om te gaan....

Goedkoop

Eén van de oplossingen die hij aanreikt om de veiligheid op straat te vergroten, is middelbare scholen 'spijbelprogramma's' te laten opzetten. De daarvoor benodigde financiën vindt hij bij de onderwijsgevenden. Het geld dat volgens Wallage bestemd is voor verlaging van de werkdruk (blijkbaar is die er dus, waarvan acte!) kan voor deze programma's worden ingezet. De docenten zijn in de ogen van politici opnieuw niet meer dan een sluitpost.

NIEUWERBRUGJ.B. Schaap

Vla-flip

In 'De Volkskeuken' van zaterdag 7 februari wordt gewag gemaakt van de uitvinding van de vla-flip. Daar is al veel onzin over geschreven. Welnu, laat ik iedereen voorgoed uit de droom helpen. De vla-flip is door niemand anders uitgevonden dan mevrouw Reuvers-Ulijn uit Oss, tevens mijn moeder.

Mijn vader werkte destijds (dat kan best 1963 geweest zijn) als melkboer voor de Campina. Hij heeft het idee op de melkfabriek gelanceerd en zo is het balletje gaan rollen. Naar eigen zeggen heeft mijn moeder ook de naam verzonnen, en wie durft aan haar woord te twijfelen?

NIJMEGEN Chris Reuvers

Docters

Ik vind het niet erg om belasting te betalen, omdat ik weet dat er nuttige dingen mee worden betaald. Maar als Docters van Leeuwen vier miljoen krijgt, ga ik zwart werken.

OUDKARSPEL

Maarten Hogervorst

Tweede Kamer

KPMG heeft een vernietigend rapport geschreven over de interne organisatie van de Tweede Kamer. Heeft u ooit weleens een rapport gelezen van een organisatie-adviesbureau waarin staat dat een organisatie wel deugt?

WIJK BIJ DUURSTEDE

Jesus de la Torre y Rivas

Lay-out

Als trouwe Volkskrantlezer wilde ik gaarne reageren op de nieuwe lay-out van de beurspagina's. Zeer overzichtelijk en voor het (slechte) oog veel duidelijker. Ik heb er zeer veel aan als nieuwe particulieren belegger.

AMSTERDAM Theo Bouman

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden