Erica

DEZE is voor Erica...

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was en nu in Sydney zo opvallend vaak alleen op de tribune zit.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was en nu in Sydney zo opvallend vaak alleen op de tribune zit enthousiast te wezen.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was en nu in Sydney zo opvallend vaak alleen op de tribune zit enthousiast te wezen, terwijl andere hotemetoten het laten afweten.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was en nu in Sydney zo opvallend vaak alleen op de tribune zit enthousiast te wezen, terwijl andere hotemetoten het laten afweten of een beetje met elkaar zitten te babbelen.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was en nu in Sydney zo opvallend vaak alleen op de tribune zit enthousiast te wezen, terwijl andere hotemetoten het laten afweten of een beetje met elkaar zitten te babbelen, en daarom wordt Erica door de sporters nog altijd erkend.

Deze is voor Erica, de voormalige staatssecretaris, over wie zoveel lelijks is geschreven omdat ze nogal aan de maat is, maar die vier jaar geleden nog de gevierde vrouw was en nu in Sydney zo opvallend vaak alleen op de tribune zit enthousiast te wezen, terwijl andere hotemetoten het laten afweten of een beetje met elkaar zitten te babbelen, en daarom wordt Erica door de sporters nog altijd erkend als de enige echte politicus met hart voor de zaak.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden