EINDEXAMEN

In de Vondelkerk op 27, 28 en 29 juni de eindexamententoonstelling van stichting Artemis voor avondstudies, styling en vormgeving...

Amsterdam

Afgestudeeerden van de afdeling Industrial Design van de Gerrit Rietveld Academie tonen van 27 juni t/m 2 juli hun werk in het academiegebouw.

Arnhem

In de St.Pauluskerk t/m 2 juli werk van afgestudeerden van de Hogeschool voor de Kunsten (HKA), richting Vrije Kunst, Johan de Wittlaan 238.

Den Bosch

Op 4 en 5 juli de eindexamententoonstelling van afgestudeerden bij de Akademie voor Kunst en Vormgeving, in het akademiegebouw aan de Sportlaan 56.

Den Haag

Bij KABK, Prinsessengracht 4, het eindexamenwerk van de Oezbeekse kunstenaar Abdukhakim Tourdiev dat hij maakte aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten.

Groningen

In het Grand Theatre presenteren afgestudeerden van de opleiding modevormgeving van Academie Minerva op 27, 28 en 29 juni hun werk tijdens een modeshow.

Rotterdam

In galerie Klein 14 aan de Charloisse Kerksingel 32-14 eindexamenwerk van afgestudeerden Tweedegraads Tekenen van de Hogeschool Rotterdam en Omstreken. De opening is vrijdag 27 juni, om 17 uur.

De eerste lichting van de voortgezette opleiding van de Academie van Beeldende Kunsten/Willem de Kooning Academy is klaar. Onder de titel 'Swarm' presenteert zij haar werk op diverse plaatsen: Centrum Beeldende Kunst/Villa Alckmaer, Natuurmuseum, Stichting Polaris, De Vaalserberg en XX Multiple Galerie. Tot en met 22 juni. Eindexamenkandidaten van dezelfde academie tonen van 22 juni tot en met 4 juli ook hun werk in Kolk 10 en Blaak 10. Alle studiejaren modevormgeving presenteren hun werk op 25 juni in het Maastheater.

Tilburg

In de Academie voor Beeldende Vorming wordt op 20 en 23 juni werk tentoongesteld van afgestudeerden Handvaardigheid/3-Dimensionale Vormgeving, op 27 juni van Audiovisuele vormgeving, en op 30 juni van Masters.

Velp

Op het terrein van het voormalig openluchtbad Beekhuizen loopt van 22 juni tot en met 27 juli de expositie Locus Siti en het Beeldend Buitenproject Beekhuizen. De tentoonstelling omvat zowel werk van eindexamenkandidaten Architectonische vormgeving/Monumentaal als dat van 17 gevestigde kunstenaars.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden