EINDEXAMEN

In de Vondelkerk op 27, 28 en 29 juni de eindexamententoonstelling van stichting Artemis voor avondstudies, styling en vormgeving...

Amsterdam

Afgestudeeerden van de Gerrit Rietveld Academie tonen van 27 juni t/m 2 juli hun werk in het academiegebouw (Fred. Roeskestraat 96) en de ateliers (Gen Vetterstraat 75-76).

Afgestudeerden van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Academie voor Beeldende Vorming tonen van 2 t/m 6 juli hun werk in het gebouw van Openbare Verlichting, het Ketelhuis en het Machinegebouw op het terrein van de Westergasfabriek.

De Hogeschool van Amsterdam toont eindexamenwerk van studenten TeHaTex van de tweedegraads lerarenopleiding. Beeldend werk: tekeningen en schilderijen, grafiek en kleding. Op 30 juni (16-21 uur), 1 juli (10-21 uur), 2 juli (10-16 uur), Kuipersstraat 151.

Arnhem

In de St. Pauluskerk t/m 2 juli werk van afgestudeerden van de Hogeschool voor de Kunsten (HKA), richting Vrije Kunst, Johan de Wittlaan 238.

Breda

Van 28 juni t/m 1 juli organiseert Academie St. Joost, Faculteit voor Beeldende Kunsten van de Hogeschool West-Brabant, de jaarlijkse eindexamenexpositie. Gevarieerd werk van richtingen als audiovisuele vormgeving/programmamaken, grafische kunsten en sculptuur/monumentaal. Complex IJpelaar, Beukenlaan 1.

Den Bosch

Op 4 en 5 juli werk van afgestudeerden aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving, in het academiegebouw, Sportlaan 56.

Delft

Galerie De Sigarenfabriek, Brabantse Turfmarkt 75a, toont tot en met 6 juli eindexamenwerk van studenten van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag.

Den Haag

Bij KABK, Prinsessengracht 4, de installatie van de Oezbeekse kunstenaar Abdukhakim Tourdiev, die hij maakte voor de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten.

Enschede

Studenten architectonische vormgeving aan de AKI Enschede laten zien wat ze kunnen: van 2 juli tot maandag 14 juli in AKI-gebouw aan de Roessinghsbleekweg 155.

Groningen

In het Grand Theatre presenteren afgestudeerden van de opleiding modevormgeving van Academie Minerva op 27, 28 en 29 juni hun werk tijdens een modeshow.

Maastricht

Op de eerste verdieping van het Entre-Deux-gebouw (voormalig Bonnefantenmuseum) van 28 juni t/m 13 juli eindexamenwerk van 155 studenten van de ABK, variërend van schilderijen en beelden tot juwelen en installaties.

Rotterdam

In galerie Klein 14 aan de Charloisse Kerksingel 32-14 eindexamenwerk van afgestudeerden Tweedegraads Tekenen van de Hogeschool Rotterdam en Omstreken. Opening is vrijdag 27 juni, om 17 uur.

Eindexamenkandidaten van de Academie van Beeldende Kunsten/Willem de Kooning Academy tonen t/m 4 juli hun werk in Kolk 10 en Blaak 10.

Tilburg

In de Academie voor Beeldende Vorming op 27 juni werk van afgestudeerden van de richting Audiovisuele vormgeving en op 30 juni van de richting Masters.

Velp

Op het terrein van het voormalig openluchtbad Beekhuizen t/m 27 juli de expositie Locus Siti en het Beeldend Buitenproject Beekhuizen, met werk van eindexamenkandidaten Architectonische vormgeving en Monumentaal en van zeventien kunstenaars.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden