EINDEXAMENS

Maandag 17 juni in Nighttown in Rotterdam een modeshow door eerste-, tweede- en derdejaars studenten van de Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam....

Op 20 juni om 17 uur de opening van de eindexamenexpositie van de Faculteit Beeldende Kunst en Vormgeving en de Faculteit Kunst, Media & Technologie van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In het Euretco Expo Center (Meidoornkade 24) in Houten. Tot en met 24 juni.

In de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (Prinsessegracht 4) nog tot en met 15 juni de jaarlijkse eindexamenexposie.

Launch 96: eindexamenexposities van de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Vandaag een presentatie van de afdeling theatervormgeving, op 17 en 26 juni 2-dimensionale vormgeving, op 19 en 21 juni 3-dimensionale vormgeving, op 24 juni informatie vormgeving en op 28 juni textiele werkvormen. Adres: Prof.Cobbenhagenlaan 205, Tilburg.

De AKI Enschede exposeert aan de Roessinghsbleek 155 van 19 juni tot en met 1 juli werk van haar eindexamenkandidaten: meubels, sieraden, in- en exterieurs. Andere presentaties van vormgevingsstudenten: de afdeling 3d van de Hogeschool voor de Kunsten (Oudekraan 26) in Arnhem exposeert van 22 tot en met 30 juni in eigen huis en Minerva Groningen heeft de Martinihal gehuurd voor een tentoonstelling op 22 en 23 juni.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden