EINDEXAMENS

Amsterdam..

In Kriterion vandaag vanaf 12 uur en vrijdag vanaf 11.30 uur een (gratis) vertoning van de eindexamenfilms van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Het Fons Vitae Lyceum presenteert zijn eindexamenkandidaten op 3 en 4 juli in de Vondelkerk, opening 2 juli om 19 uur.

Op 24 en 25 juni in Loods 6, KNSM-laan 143, modeshows van de afdeling mode-/textielvormgeving en styling van de Hogeschool van Amsterdam.

Arnhem

De Hogeschool voor de Kunsten presenteert zijn eindexamenkandidaten mode op vrijdag 25 juni (om 16 en 20 uur) en zaterdag 26 juni (om 17, 19 en 21 uur) in de HKA Dependance, Oude Kraan 26. Reserveren tel. 026-3535663.

In het Rietveldgebouw, Onderlangs 9, de lerarenopleiding Tekenen en Ruimtelijke Vormgeving/Handvaardigheid en Grafisch Ontwerpen.

Onder de titel Goedgoed presenteert het Museum voor Moderne Kunst Arnhem keramisch eindexamenwerk van studenten van de scheidende HKA-keramiekdocent Dick Lion. Van 26 juni t/m 15 augustus.

Eindexamenwerk fotografie, OK5/beeldende kunst en de publieke ruimte/ vrije kunst / 3D-design van 26 t/m 30 juni op de hoek Spijkerlaan en Driekoningendwarsstraat.

Breda

De eindexamenstudenten van Academie St. Joost presenteren zich, van 26 t/m 29 juni. De studierichtingen architectonische vormgeving/interieur, audiovisuele vormgeving/programmamaken, fotografie, grafische kunsten/schilderkunst grafisch ontwerpen, modevormgeving en -illustratie en sculptuur, en monumentaal.

Enschede

Studenten architectonische vormgeving en grafisch ontwerpen van de AKI tonen hun werk aan de Hallenweg 5, van 2 t/m 11 juli.

Groningen

Naast de eindexamenexpositie Terzake in de Martinihal waar de Academie Minerva, Faculteit der Kunsten Hanzehogeschool en HvG gezamelijk hun eindexamenwerk laten zien, houdt Minerva in Oibibio aan de Korenbeurs de jaarlijkse modeshow. Informatie: 050-3666777.

Utrecht

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht viert het einde van het studieseizoen sinds drie jaar met het HKU Festival waar driehonderd jonge kunstenaars hun werk presenteren. Van de faculteit Kunst, Media & Technologie exposeren studenten van de afstudeerrichtingen audiovisuele media, beeld- en mediatechnologie, interaction design en muziektechnologie. Installaties zijn te zien in het Genootschap Kunstliefde aan de Nobelstraat 12a, in de Academiegalerie aan de Minrebroederstraat 16 en in het atrium van de Faculteit Theater aan het Janskerkhof, in Filmtheater 't Hoogt aan het Hoogt 4 worden vrijdag en zaterdag eindexamenfilms vertoond, en in Trianon aan de Oude Gracht 252 op 24 juni om 20.30 uur een eindexamenconcert van de afdeling muziektechnologie. De afdelingen beeldende kunst, vormgeving en theatervormgeving tonen hun werk onder meer in tenten op het Neude en het Janskerkhof. Voor informatie: tel. 030-2331332.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden