De verjaardag van Ellen DeGeneres - wat geef je een multimiljonair kado?

Aaf leest sterren

Gordon was de ster in zijn eigen doktersromannetje en Ellen DeGeneres werd 60 (60!?).

Roze wolk van liefde

Wooow, hé, Telegraaf, mag ik vaststellen dat er ook te veel samenstellingen in een kop kunnen zitten? 'RTL-STER BELEEFT HORROR-VALENTIJN NA BRUTE DOKTERSROMAN(-CE)' schreef de site gisteren.

Die RTL-ster was Gordon, de doktersromance sloeg op een jonge arts met wie Gordon beweerde iets te hebben, de horror-Valentijn betrof het feit dat die dokter Gordon gisteren voor de rechter daagde, en het woord doktersroman sloeg op het feit dat dit een ingewikkelde story was.

Het zat zo. Zoals iedereen weet ging Gordon onlangs op zoek naar een echtgenoot middels een tv-programma, maar die vond hij niet.

Maandag zette Gordon echter een blije foto op Instagram: 'De man waar ik dus al een tijdje heel gelukkig mee ben! Kevin, je bent echt mijn kanjer.' Vervolgens verwijderde Gordon het bericht en bleek ineens dat deze Kevin een advocaat had ingeschakeld die moest verhinderen dat Gordon nog meer verhalen over hem op sociale media zou zetten. Omdat Gordon altijd de vlucht naar voren kiest, deelde hij vervolgens woedende verhalen die hem over Kevin ter ore waren gekomen - iets met dubbellevens en geheime seksopnamen.

'Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onethische dingen uit te halen met dames en heren die nietsvermoedend instappen in een roze wolk van liefde', aldus Gordon.

Gordon en Ellen DeGeneres

Met die roze wolk van liefde viel het volgens de advocaat van Kevin mee: 'Gordon moet bij zichzelf nagaan dat een gemeenschappelijke toekomst met mijn cliënt nooit reëel is geweest (...). Uit frustratie deelt hij nu (...) foto's, filmpjes, die ik rangschik onder digitaal pesten, wraakporno. Daar moet iemand met de status en voorbeeldfunctie, die Gordon heeft, zich niet schuldig aan maken.'

Wij knipperen nog even met onze ogen na. Ook, of vooral, om de bewering dat Gordon een voorbeeldfunctie heeft.

Eeuwig fris gevoel voor humor

'Leo! Kim! Allebei de Jennifers!' Zo luidde het blije nieuws dat People.com bracht over de ruime aanwezigheid van sterren op de 60ste verjaardag van Ellen Degeneres. 60? Ellen DeGeneres? Hoe kan dat? Welnu, google foto's van haar op een doordeweeks uitje, en het blijkt dat ze echt wel 60 is, alleen ziet ze er in haar programma uit als 40. Of 30. Dat noemen we goeie visagie en een eeuwig fris gevoel voor humor.

DeGeneres, in Amerika al een hele tijd de nieuwe Oprah, heeft de enorme rits beroemde vrienden die bij haar status past. Behalve Leo!, Kim! en allebei de Jennifers! (DiCaprio, Kardashian, Lawrence en Aniston) waren ook Pink, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Pharrell, Drew Barrymore (met lekker ongekamd haar), Courteney Cox en wat willekeurige Kardashians van de partij.

De vraag is: wat geef je een machtige mediamultimiljonair voor haar 60ste verjaardag? Altijd lastig. Maar Ellens vrouw, Portia de Rossi, wist precies wat Ellen wilde. Een gorillaverblijf in Rwanda. Dus dat kreeg ze van haar. De Rossi onthulde het cadeau, zoals sterren dat doen als ze elkaar gorillaverblijven in Rwanda geven, met een verrassingsoptreden in Ellens talkshow. En Ellen barstte, zoals sterren dat doen als ze gorillaverblijven in Rwanda van hun vrouw krijgen, in tranen uit.

O, en van Sofia Vergara kreeg Ellen een scootmobiel.

Dan ben je rond, 60-jarige.