De Recensiekoning

RECENSEERT ALLES

~ Staand plassen ~

Beoordeling: *

Waar?Op een toilet

Waarom?Omdat het een leuk mikspelletje is?

Recensent?RuSt

Ik zal het meteen maar zeggen: ik plas zittend. In de ogen van echte mannen bega ik daarmee een doodzonde; zittend plassen is voor meisjes. Echte mannen hebben een pact gesloten: het staand plassen is een van de laatste barbaarse gebruiken en dat pakken ze niet van ons af. Een man die zittend plast, is als het meisje in de klas die de leraar eraan herinnert dat er die dag een proefwerk op het programma staat. Als een paar mannen zittend plassen dan is het pact verbroken. Alle vrouwen zullen van hun mannen en mannelijke collega's eisen dat ze gaan zitten. Dan is het uit met de mikpret.

Staand plassen doe ik natuurlijk ook weleens, graag zelfs, maar dat is op plekken die daarvoor bestemd zijn. Zoals urinoirs in een café, een boom tijdens een lange boswandeling en het been van een politieagent tijdens een vrijgezellenfeest. Maar wij hebben thuis een toiletpot, zo ook op mijn werkplek. En staand plassen op een toiletpot is overbodig ingewikkeld. De afstand vergroten tussen het afgeefpunt en de ontvangstunit vergroot bijvoorbeeld de kans op knoeien.

Daarom gooi ik mijn hagelslag niet onderhands op brood, zet ik mijn kom soep niet aan de andere kant van de tafel tijdens het eten en liggen we meestal in hetzelfde bed tijdens de seks.

Het is ook niet zo dat ik niks geef om hygiëne; zittend plassen op een in de jaren tachtig door het schoonmaakbedrijf afgeschreven toiletgebouw langs de snelweg doe ik ook niet. Maar daar zijn dan ook vaak urinoirs of er zitten gaten in de vloer.

Het grootste twijfelgeval is - indien aanwezig - de wc in de trein. Staand plassen in de trein is een mikspelletje voor professionals en omdat veel amateurs je voor zijn geweest is zitten ook geen optie.

Staand plassen krijgt één ster, voor de keren dat je op plekken bent dat het kan. Dan wil ik echte mannen nog vragen hoe ze dat doen als ze moeten poepen. Gaan jullie eerst staand plassen, en daarna snel zitten? Niet? Plassen jullie dan ook zittend? Meisjes!

recensiekoning.nl

undefined

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden