De Kardashians baren mogelijk kinderen voor elkaar

Sylvie heeft haar eigen fucking ring en de Kardashians baren mogelijk kinderen voor elkaar.

Aaf Brandt Corstius
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner en Kylie Jenner. Beeld anp
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner en Kylie Jenner.Beeld anp

Ring

Soms moet uw sterrenkijker beduusd vaststellen dat ze even oud is als sterren van wie ze dat niet doorhad. Zo blijkt Sylvie Meis een gezellige generatiegenoot van uw sterrenkijker; Meis is eeuwig meisjesachtig, maar toch alweer 39. Ze schreef deze week een typische veertigerscolumn in weekblad Grazia.

Een paar jaar geleden vloog ze bij dat blad de laan uit omdat ze vooruit had getikt en had opgeschreven dat ze zo'n heerlijke Oud en Nieuw had gehad, terwijl juist die avond haar relatie met Rafael van der Vaart was uitgegaan.

Maar je beste columnisten kun je niet missen, moet Grazia hebben gedacht, dus Sylvie is terug. In haar nieuwste column gebruikt ze drie keer het woord fuck/fucking. De Telegraaf rept vanwege de vele fuckings al van 'de nieuwe Sylvie'.

Strekking van het stukje: haar verloving met Charbel Aouad (yep, een zakenman uit Dubai) was verbroken, en toch bleef ze, had de roddelpers opgemerkt, een diamanten verlovingsring dragen. Dat was echter, schreef ze nu, de 'fucking' ring die ze uit haar eigen kluis had gehaald. Verder kon het haar niet meer schelen of ze 'drie, honderd of fucking één date' had, 'I don't care anymore'.

Ze vervolgde: 'Excuses voor alle fucks, maar als ik ervoor kies een van mijn ringen uit de safe te halen en te dragen dan doe ik dat. Waarom moet ik überhaupt verloofd zijn om een diamanten ring te dragen? Zie het maar als verloving met mezelf.'

Ja, da's een nieuwe Sylvie. Zoals Whitney Houston, vast en zeker een inspiratie voor Meis en haar 40-jarige generatiegenoten, zong: 'I've found the greatest love of all inside of me.'

Sylvie Meis. Beeld anp
Sylvie Meis.Beeld anp

Theorie

Ik vind het bijna een beetje flauw van de Kardashians, maar net als je op het punt bent gekomen dat je denkt: nu kunnen ze echt niet in nóg meer berovingsschandalen belanden, of echtgenoten trouwen die op een podium een zenuwinzinking krijgen, of stiefvaders hebben die stiefmoeder worden, etcetera, worden ze ineens elkanders Geheime Draagmoeder!

Althans, dat is de hardnekkige roddel die deze dagen rondzweeft op internet. En zo gek is-ie niet, al is dit, zelfs in het universum van de Kardashians, toch bijna te mal om waar te zijn.

Maar het is wel leuk om de theorie even op te schrijven.

Het zit zo. Kim Kardashian kreeg maandag een baby via een draagmoeder. Dat ze met die constructie aan de slag was gegaan omdat ze een baarmoederlijke kwestie heeft, wist de hele wereld al, al werd er nooit onthuld wie die draagmoeder was.

Maar. Maar, maar, maar. Van Kims jongere halfzus Kylie werden vorige week door paparazzi foto's genomen bij een drogist, met een zeer hoogzwangere buik. Vervolgens kwam dit weekend het bericht dat Kylie lag te bevallen, wat later weer ontkend werd. En maandag was Kims baby ineens geboren - via die mysterieuze draagmoeder, dus.

Toeval? Planning? Of gewoon raar? Gewoon raar, dat in ieder geval. De zussen geven nergens commentaar.

Als het al zo is, hebben ze een heel fijn nieuw seizoen van Keeping Up with the Kardashians voor de boeg. En, diep-cynisch maar ook zeer realistisch: zou dat niet precies de bedoeling van dit hele verhaal kunnen zijn?

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden