DANS

Tournee..

1, 2 1, 2, 3, 4 is een choreografie van Truus Bronkhorst en Marien Jongewaard voor negen mannen en één vrouw. Een productie van Nieuw West en Stichting van de Toekomst. Op 12 en 13 november in Leiden (LAKtheater), 16 november in Den Helder (De Kampanje), 19 en 20 november in Utrecht (Huis a/d Werf).

IJ-Muiden van Karin Post en acteur Titus Muizelaar, vanavond t/m zaterdag in Amsterdam (Transformatorhuis), 17 november in Rotterdam (Schouwburg).

Introdans met 'De dood en het meisje' van Ed Wubbe, op muziek van Schubert, in het programma Moving Vienna, naast nieuw werk van Nils Christe en Renato Zanella. Vanavond in Wageningen (Junushoff), dinsdag in Venlo (De Maaspoort), 17 november in Apeldoorn (Orpheus).

Amsterdam

Scapino Ballet Rotterdam met 'Single Manoeuvres' van Ed Wubbe, 'Somewhere around, around somewhere' van Georg Reischl en 'Closed timelike curves' van Sacha Steenks. Laatste voorstellingen op 14 en 15 november in de Stadsschouwburg.

Den Haag

In 1986 ging 'Dubbelspoor' in première, een choreografie van Beppie Blankert op muziek van Louis Andriessen. Uitgangspunt vormde een tekst van Beckett over twee mannen die op een trein wachten. Van 17 t/m 20 november in het Theater a/h Spui Dubbelspoor, een remake, een co-productie van Dansers Studio en het Grand Theatre Groningen.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden