Cinema.nlAanbevolen

1Charlie and the Chocolate FactoryTim BurtonAanstekelijke Roald Dahl-verfilming, met Johnny Depp als excentrieke Willy Wonka, die een deel van zijn tekst opleest van voorgedrukte kaartjes....

2À tout de suiteBenoit JacquotIn grofkorrelig zwart-wit filmde Benoit Jacquot de alles overstijgende liefde van een kunstacademiestudente voor een jonge gangster. Een rusteloze tocht doorsneden met een mooie hoofdrol van Isild le Besco.3The Hitchhiker’s Guide to the GalaxyGarth JenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken de sciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams. Het heelal is een goedgemutste wanorde, waarin aardse eigenaardigheden worden uitvergroot.4Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Benoit JacquotIn grofkorrelig zwart-wit filmde Benoit Jacquot de alles overstijgende liefde van een kunstacademiestudente voor een jonge gangster. Een rusteloze tocht doorsneden met een mooie hoofdrol van Isild le Besco.3The Hitchhiker’s Guide to the GalaxyGarth JenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken de sciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams. Het heelal is een goedgemutste wanorde, waarin aardse eigenaardigheden worden uitvergroot.4Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.In grofkorrelig zwart-wit filmde Benoit Jacquot de alles overstijgende liefde van een kunstacademiestudente voor een jonge gangster. Een rusteloze tocht doorsneden met een mooie hoofdrol van Isild le Besco.

3The Hitchhiker’s Guide to the GalaxyGarth JenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken de sciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams. Het heelal is een goedgemutste wanorde, waarin aardse eigenaardigheden worden uitvergroot.4Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Garth JenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken de sciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams. Het heelal is een goedgemutste wanorde, waarin aardse eigenaardigheden worden uitvergroot.4Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Zingende dolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken

de sciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams.

Het heelal is een goedgemutste wanorde, waarin aardse eigenaardigheden

worden uitvergroot.

4Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Sergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Terwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. Zijn gedetailleerde regie brengt ale scènes tot leven.

5Roads to KoktebelBoris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Boris ChlebnikovAlexej PopogrebskiSterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.www.cinema.nlOp de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.Sterk debuut over een reis van een vader en een zoon. Van Moskou naar Koktebel gaat het, op de Krim. Meer dan duizend kilometer wordt afgelegd per goederentrein en vrachtwagen, en vooral te voet.

www.cinema.nl

Op de website van VPRO en de Volkskrant aandacht voor Scarlett Johansson, die te zien is in The Island. Ook een interview met Eytan Fox, regisseur van Walk on Water.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden