Cinema.nl Aanbevolen

1Howl's Moving Castle Hayao MiyazakiMeeslepend sprookje over een meisje dat door een heks in een oud vrouwtje wordt veranderd. Onverschrokken trekt zij de natuur in om haar oude gedaante terug te krijgen en de wereld van de ondergang te redden....

2Charlie and the Chocolate Factory Tim BurtonAanstekelijke RoaldDahl-verfilming, met Johnny Depp als excentrieke Willy Wonka, die een deelvan zijn tekst opleest van kaartjes. 3À tout de suiteBenoît JacquotIngrofkorrelig zwart-wit filmde Benoît Jacquot de alles overstijgende liefdevan een kunstacademiestudente voor een jonge gangster. Een rusteloze tochtdoorsneden met een mooie hoofdrol van Isild le Besco.4The Hitchhiker'sGuide to the GalaxyGarth JenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en eenaimabele fjordenbouwer bevolken de sciencefictionfilm naar het werk van deBritse humorist Douglas Adams. 5Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijndochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg hetverleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteurSergio Castellitto. www.cinema.nlOp de filmsite van de Volkskrant en deVPRO, een portret van actrice Gena Rowlands, die beroemd werd met haarvertolking van neurotische, kettingrokende en flink drinkende vrouwen inde films van haar man, John Cassavetes. Ook: komende weken organiseertCinema.nl twee gratis voorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondagLast Days van Gus Van Sant, volgende week zondag Lars von TriersManderlay.Aanstekelijke Roald Dahl-verfilming, met Johnny Depp alsexcentrieke Willy Wonka, die een deel van zijn tekst opleest van kaartjes.

3À tout de suiteBenoît JacquotIn grofkorrelig zwart-wit filmde BenoîtJacquot de alles overstijgende liefde van een kunstacademiestudente vooreen jonge gangster. Een rusteloze tocht doorsneden met een mooie hoofdrolvan Isild le Besco.4The Hitchhiker's Guide to the GalaxyGarthJenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwerbevolken de sciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist DouglasAdams. 5Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randjevan de dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een dramaover zonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto.www.cinema.nlOp de filmsite van de Volkskrant en de VPRO, een portret vanactrice Gena Rowlands, die beroemd werd met haar vertolking vanneurotische, kettingrokende en flink drinkende vrouwen in de films van haarman, John Cassavetes. Ook: komende weken organiseert Cinema.nl twee gratisvoorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondag Last Days van Gus VanSant, volgende week zondag Lars von Triers Manderlay.Benoît JacquotIngrofkorrelig zwart-wit filmde Benoît Jacquot de alles overstijgende liefdevan een kunstacademiestudente voor een jonge gangster. Een rusteloze tochtdoorsneden met een mooie hoofdrol van Isild le Besco.4The Hitchhiker'sGuide to the GalaxyGarth JenningsZingende dolfijnen, pratende muizen en eenaimabele fjordenbouwer bevolken de sciencefictionfilm naar het werk van deBritse humorist Douglas Adams. 5Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijndochter op het randje van de dood balanceert overdenkt een chirurg hetverleden, in een drama over zonde en verlossing van de Italiaanse acteurSergio Castellitto. www.cinema.nlOp de filmsite van de Volkskrant en deVPRO, een portret van actrice Gena Rowlands, die beroemd werd met haarvertolking van neurotische, kettingrokende en flink drinkende vrouwen inde films van haar man, John Cassavetes. Ook: komende weken organiseertCinema.nl twee gratis voorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondagLast Days van Gus Van Sant, volgende week zondag Lars von TriersManderlay.In grofkorrelig zwart-wit filmde Benoît Jacquot de allesoverstijgende liefde van een kunstacademiestudente voor een jonge gangster.Een rusteloze tocht doorsneden met een mooie hoofdrol van Isild le Besco.

4The Hitchhiker's Guide to the GalaxyGarth JenningsZingende dolfijnen,pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken desciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams. 5Nonti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de doodbalanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde enverlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. www.cinema.nlOp defilmsite van de Volkskrant en de VPRO, een portret van actrice GenaRowlands, die beroemd werd met haar vertolking van neurotische,kettingrokende en flink drinkende vrouwen in de films van haar man, JohnCassavetes. Ook: komende weken organiseert Cinema.nl twee gratisvoorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondag Last Days van Gus VanSant, volgende week zondag Lars von Triers Manderlay.Garth JenningsZingendedolfijnen, pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken desciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams. 5Nonti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de doodbalanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde enverlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. www.cinema.nlOp defilmsite van de Volkskrant en de VPRO, een portret van actrice GenaRowlands, die beroemd werd met haar vertolking van neurotische,kettingrokende en flink drinkende vrouwen in de films van haar man, JohnCassavetes. Ook: komende weken organiseert Cinema.nl twee gratisvoorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondag Last Days van Gus VanSant, volgende week zondag Lars von Triers Manderlay.Zingende dolfijnen,pratende muizen en een aimabele fjordenbouwer bevolken desciencefictionfilm naar het werk van de Britse humorist Douglas Adams.

5Non ti muovereSergio CastellitoTerwijl zijn dochter op het randje vande dood balanceert overdenkt een chirurg het verleden, in een drama overzonde en verlossing van de Italiaanse acteur Sergio Castellitto.www.cinema.nlOp de filmsite van de Volkskrant en de VPRO, een portret vanactrice Gena Rowlands, die beroemd werd met haar vertolking vanneurotische, kettingrokende en flink drinkende vrouwen in de films van haarman, John Cassavetes. Ook: komende weken organiseert Cinema.nl twee gratisvoorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondag Last Days van Gus VanSant, volgende week zondag Lars von Triers Manderlay.SergioCastellitoTerwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceertoverdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossingvan de Italiaanse acteur Sergio Castellitto. www.cinema.nlOp de filmsitevan de Volkskrant en de VPRO, een portret van actrice Gena Rowlands, dieberoemd werd met haar vertolking van neurotische, kettingrokende en flinkdrinkende vrouwen in de films van haar man, John Cassavetes. Ook: komendeweken organiseert Cinema.nl twee gratis voorpremières voor haar lezers.Aanstaande zondag Last Days van Gus Van Sant, volgende week zondag Lars vonTriers Manderlay.Terwijl zijn dochter op het randje van de dood balanceertoverdenkt een chirurg het verleden, in een drama over zonde en verlossingvan de Italiaanse acteur Sergio Castellitto.

www.cinema.nl

Op de filmsite van de Volkskrant en de VPRO, een portret van actriceGena Rowlands, die beroemd werd met haar vertolking van neurotische,kettingrokende en flink drinkende vrouwen in de films van haar man, JohnCassavetes. Ook: komende weken organiseert Cinema.nl twee gratisvoorpremières voor haar lezers. Aanstaande zondag Last Days van Gus VanSant, volgende week zondag Lars von Triers Manderlay.

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden