Café

Meneer Bril gaat u eens naar een ander café, ga naar het café schuin tegenover de pharmacie. Daar kunt u constateren dat de Monsterman uit uw column een geheel ander leven leidt dan u uw lezers wil doen geloven....

Leiden M.M.Koedam

U kunt hem daar bijna iedere dag ontmoeten, als hij binnenkomt wordt hij begroet met een zoen en of een hand, hij leest er zijn krant en discussieert met de andere café bezoekers. Hoe goed kent u het stadje aan de Dordogne (na 15 jaar), komt u wel eens verder als de Maison de la Presse en het café daar tegenover? Kijkt u wel eens naar de affiches in de etalages of bij het Office de Tourisme, ik denk het niet. Want dan had u geweten dat de Monsterman uit uw column ieder jaar een expositie heeft in zijn eigen kapel aan de Dordogne en dat er in de zomermaanden werken van hem worden geëxposeerd in de Anciens Halles.

Nee van uw column klopt helemaal niets, jammer de man in kwestie verdient beter. Er zijn natuurlijk meer stadjes aan de Dordogne maar we hebben het vast over het zelfde, ik kom er al 23 jaar.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden