Bijlage: Eten in Nederland
Deze bijlage is tot stand gekomen met medewerking van Unox, Albert Heijn en FrieslandCampina. Zij hebben inzage gegeven in hun productieketen en in hun bedrijfsprocessen....
Die ondernemingen hebben op geen enkele manier financieel bijgedragen aan dit project.
Bedrijven en personen die worden beschreven, hebben ook geen invloed uitgeoefend op de inhoud van de artikelen.
Zij hebben voor publicatie de teksten wel mogen inzien om die te corrigeren op feitelijke onjuistheden.
Nederlands menu
In deze aflevering van Het Vervolg vindt u recepten voor een Nederlands driegangenmenu (tomatensoep/varkensvlees, aardappelen, sla/tompouce met yoghurt/advocaatvulling).
De recepten zijn bedacht door chef-kok Jon Sistermans van Restaurant Wilhelminapark in Utrecht, die het Hollands menu de hele maand januari in zijn restaurant op de kaart zal zetten à 35 euro. Reserveren kan via 030-2510693.
Lezers van de Volkskrant krijgen op vertoon van deze bijlage een Nederlands aperitief van het huis.