België

Antwerpen, Hessenhuis (Falconrui 53): Voor het museum gewonnen, een groep jongeren geeft via videofragmenten haar visie op het verzamelen, schenken en afstoten van kunst, t/m 19 januari....

Antwerpen, Museum van Hedendaagse Kunst: tentoonstelling met werk van Suchan Kinoshita waarin de tijd en de volgorde van de gebeurtenissen een belangrijke rol spelen, t/m 23 februari. Tel. 00.32.3.2385960 (www.muhka.be).

Gent, S.M.A.K. (Citadelpark): films en tekeningen van de Belgische kunstenaar Jan Fabre, t/m 2 februari; werk van de Zweedse videokunstenaar Annika Larsson waarin ze de nadruk legt op de gedragspatronen van de mens in de hedendaagse cultuur, t/m 19 januari. Tel. 00.32.9.2211703 (www.smak.be).

Oostende, Provinciaal Museum voor Moderne Kunst (Romestraat 11): De tuinen van Granada, werk van Vlaamse en Spaanse kunstenaars die zich lieten inspireren door de tuinen van het Alhambra, t/m 16 februari; Claudi Casanovas, creaties die recht uit de natuur lijken te komen van de Catalaanse keramist Claudi Casanovas, t/m 16 februari. Tel. 00.32.59508118 (www.pmmk.be).

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden