BEDRIJFSRESULTATEN

FUGRO Het ingenieursbureau Fugro draait voortreffelijk. De omzet en de resultaten in de eerste helft van dit jaar waren veel beter dan in dezelfde periode van 1997....

De directie van Fugro kondigde op de aandeelhoudersvergadering van 20 mei al aan dat de zaken goed gingen. Die lijn is in mei en juni doorgetrokken. In de wintermaanden was de omzet veel groter dan gebruikelijk. De activiteiten van Fugro op zee ondervinden op dit moment nog nauwelijks invloed van de lage olieprijs. In Japan ondervindt Fugro bijna geen nadeel van de economische problemen in dat land.

Vol afschuw vertellen de autochtone bewoners over de nieuwkomers die zich vanuit de overvolle Nijldelta de afgelopen jaren in de oase hebben gevestigd. Ruw en onbeschaafd volk is het. Baaijens bezoekt enkele malen een paar nieuw gearriveerde vrouwen die zich doodongelukkig voelen in het kleine dorp. Weggerukt uit de vertrouwde omgeving van familie en vrienden zijn ze beland in een klein dorp met zijn eigen mores, waar ze duidelijk niet welkom zijn.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden