Angelina

Heb je het gehoord mensen? Het is toch allemaal niet meer bij te houden.

eb je het gehoord mensen? Angelina Jolie heeft haar borsten er af laten schroeven. Ja, nee, kan je gaan zitten lachen, maar echt waar. Hoppakee, met een dunschillertje heb ze ze der af zitten roetsen. Die twee jetsers van der draagt ze nu mee in een plastic zak van de Albert Heijn. Ik zie die mevrouw op de eerste rij denken: wat een goed idee!! Ik ga ze der ook af halen. Wat je gelijk hebt meid. Meneer naast haar die zit ja te knikken. Doe meteen ook die grafkop der af voor dezelfde prijs, zie ik hem denken.' (applaus)

'Ja, nee mensen dat is toch zo. Heb je het gehoord? Van die broek. Ze droeg een broek. Met van die pijpen, weetjeniet. Heb je het niet gezien dan, dat ze een broek droeg? Anouk. Ja, Anouk, die van die ongewenste tatoeages. Ja zie je wel dat je der kent. Mevrouw zit te knikken hier vooraan. Anouk, mensen, dat is die meid die nooit meer een man wil, maar volgende week wel gewoon weer de naam van een Oezbeek van 19 jaar oud over haar rug laat tatoeëren.' (applaus)

'Nee, maar even serieus, die Anouk, heb je dat gezien? Over die Birds? Mooi hè! Van dat ze zich voelt als een Bird en dat Birds wel vliegen en ook weer niet en dat ze van de dakgoot flikkeren en dat we eigenlijk allemaal Birds zijn, of je het nou wilt of niet. Dat is wat ik er van heb begrepen. Heb je het gezien? Ze zong ook als een Bird. Vond ik knap. Doe het maar eens. Hoe ze zong, die houding, dat was precies een Geelgebefte Schulp. Ah, meneer hier voor me, die schiet opeens wakker.' (applaus)

'Nee mensen, het is toch allemaal niet meer bij te houden. Nee toch, ja toch, niet dan wel dan? Heb je het niet gehoord dan, van die dinges? Die gaat Heineken spelen. Nee, echt waar, kan je gaan zitten lachen, maar het staat in de krant mensen dus dan is het zo. Dinges Hopkins gaat Freddie Heineken spelen. Alles beter dan Rutger Hauer. Ja zo is het toch. Als ik Rutger Hauer zie, dan zie ik een blonde cyborg met een lekkend oog. Kan ik niks aan doen. Hebben jullie dat niet? Maakt niet uit wie hij speelt en wat hij zegt, als ik Rutger Hauer zie, dan zie ik meteen een slecht Amerikaans sprekende schizofrene robot met een witte duif in zijn hand. Kan ik niks aan doen.' (applaus)

'Ja mensen, het is wat. Toch? Heb je het gehoord? Nou moeten we weer allemaal Lucky worden. Krijgen we dat weer. Zijn we net allemaal ongelukkig, moeten we van Daft Punk Lucky Getten. Bemoei je der niet mee zeg ik dan, anders trek ik die bromfietshelm van je bakkes. Wegwezen met je Lucky. Ik wil sterven. Als een vogeltje. Met een broek. En in mijn testament laat ik opnemen dat Rutger Hauer mij niet mag spelen. Zet dat maar rustig in de krant, mensen.' (Applaus)

undefined

Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden