Alvast tien artikelen uit de krant van morgen

Elke avond om 22.00 uur op Volkskrant.nl: alvast tien artikelen uit de krant van morgen. Met vandaag: zus Sonja en ex-vriendin Sandra den Hartog spraken in de rechtszaak tegen Willem Holleeder, Koerdische strijdsters staan aan het front in Syrië, en hoe zit het met de relatie tussen Turkije en het Westen?

Beeld anp

Ex Holleeder: 'Zijn eigen zus stond op zijn dodenlijstje'

Nadat gisteren Astrid Holleeder haar verhaal over haar broer deed waren vandaag zus Sonja en ex-vriendin Sandra den Hartog aan de beurt, respectievelijk de weduwe van Cor van Hout en Sam Klepper.

Berichtgeving

Wilt u 's avonds bericht krijgen als de tien artikelen uit de krant van morgen klaarstaan? Klik in de Volkskrant-app op het silhouet rechtsboven en kies instellingen. Daar kunt u zich aanmelden voor onze berichtgeving.

Beeld anp

Bij de Koerdische strijdsters in Syrië

De strijders van IS schijnen het bangst te zijn voor de Koerdische soldates. 'Ze denken dat een man niet naar de hemel gaat als hij wordt gedood door een vrouw.' (+)

Plus-teken

Artikelen met een 'plus'-teken zijn vrij toegankelijk voor abonnees van de Volkskrant. Geen abonnee? Geen nood, hier kunt u de Volkskrant twee weken proberen voor slechts vijf euro. Zonder verplichtingen.

Zet Turkije nu weer stap richting Westen?

De relatie tussen Erdogan en de EU is er altijd een geweest van teleurstellingen en niet nagekomen beloften. En de vraag is steeds: van welke kant is het wantrouwen het grootst? (+)

De Turkse premier Davutoglu (L) in gesprek met Jean-Claude Juncker (R), voorzitter van de Europese Commissie. Beeld afp

Zes vragen over Ziektewet ZZP'ers

Het CDA lanceerde dinsdag een voorstel voor hervorming van de Ziektewet. Wat moet er veranderen en waarom? (+)

Beeld anp

Zo komt de vergeten sporter weer tot leven

Belabberde spelers die drinken en gokken doen het beter dan saaie topscorers - en andere wetten van de sportbiografie ontleed. (+)

Beeld Studio V

Commentaar: Koppige dagloners

Zzp'ers willen geen verplichte 'ziektepremie' betalen? Dan moeten ze ook de zelfstandigenaftrek inleveren.

Beeld anp

Seizoen Koen Verweij nu al voorbij

Schaatser Koen Verweij komt dit seizoen niet meer in actie. De winnaar van olympisch zilver moest het eerste deel van het seizoen al missen vanwege overtraining, nu blijkt dat hij ook niet fit genoeg is om deel te nemen aan de NK afstanden eind december.

Beeld anp

Column Nico Dijkshoorn: achteruit rijden

'Ik kan niet achteruitrijden. Nog geen meter. Ik zit vaak naast mensen die wel heel goed achteruit kunnen rijden. Ik noem Fred, vriend en bassist, die twee jaar geleden, om een weddenschap te winnen, achteruit van Amsterdam naar Leiden reed.' (+)

Beeld anp

Alles van Rammstein, op vinyl

Mooier dan ooit: de verzamelboxen die de afgelopen weken het licht zagen. V gidst u door een ideaal cadeaulandschap. Om te beginnen: alles van Rammstein, op vinyl. (+)

Beeld anp

Column Aaf Brandt Corstius: Before Google

'Gisteren stuitte ik op de afkorting BG - Before Google. Het leven voor Google, God, het lijkt zo lang geleden.' (+)

Beeld anp
Meer over

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Tip hier onze journalisten


Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl.
© 2019 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden